De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

Account Manager Salaris

Wil jij weten wat een account manager salaris zou kunnen zijn? Wij vertellen je graag aan welk salaris je moet denken als het gaat om de functie: Account Manager.

<- Alle salarissen van kantoorbanen

Hoeveel is het salaris van account manager?

Bij Brys verdient een account manager gemiddeld € 4.625 bruto per maand. De salarissen variëren van € 2.750 (laagste) tot € 6.500 (hoogste).

Hoe wordt het salaris van een Account Manager bepaalt?

Hier op deze pagina kun je een overzicht vinden van de gemiddelde bruto salarissen op basis opleidingsniveau met daarbij de vacatures als account manager. Het account manager salaris kan sterk variëren op basis van verschillende factoren, waaronder het land, de industrie, de grootte van het bedrijf, de ervaring van de accountmanager en andere bonussen of voordelen die bij de functie horen. Hier zijn enkele algemene overwegingen:

  1. Locatie: Het salarisniveau kan aanzienlijk variëren afhankelijk van het land en de regio waarin de accountmanager werkt. Steden met een hogere kosten van levensonderhoud en meer vraag naar accountmanagementdiensten kunnen over het algemeen hogere salarissen bieden.
  2. Industrie: Het type industrie waarin de accountmanager werkt, heeft invloed op het salaris. Salarissen in industrieën met hogere winstmarges of die sterk afhankelijk zijn van klantrelaties, zoals technologie, vastgoed of financiële dienstverlening, kunnen doorgaans hoger zijn.
  3. Bedrijfsgrootte: Het formaat van het bedrijf kan ook van invloed zijn. Grotere bedrijven hebben mogelijk meer budget om hogere salarissen aan te bieden dan kleinere bedrijven.
  4. Ervaring: Ervaren accountmanagers kunnen doorgaans een hoger salaris verwachten dan diegenen die net beginnen. Presteren en het opbouwen van sterke klantrelaties kan leiden tot salarisverhogingen naarmate de tijd verstrijkt.
  5. Commissies en bonussen: Veel accountmanagementfuncties omvatten bonussen, commissies of prestatiegerelateerde beloningen op basis van het behalen van verkoopdoelen. Dit kan het totale inkomen van een accountmanager aanzienlijk beïnvloeden.
  6. Opleiding en vaardigheden: Hoger opgeleide accountmanagers of diegenen met specifieke vaardigheden en kennis die waardevol zijn voor het bedrijf, kunnen in aanmerking komen voor hogere salarissen.
  7. Secundaire arbeidsvoorwaarden: Naast het basissalaris kunnen secundaire arbeidsvoorwaarden zoals ziektekostenverzekering, pensioenregelingen, vakantiedagen, flexibele werktijden en bedrijfsvoordelen ook een rol spelen in het algehele pakket dat een accountmanager ontvangt.

Veel vacatures als Account Manager

We zijn verheugd om jullie te informeren over de overvloed aan spannende kansen die momenteel beschikbaar zijn bij Brys voor de rol van Account Manager. Heb jij ambitie om Account Manger te worden bij een baan die bij jou past. Kijk gerust door onze vacatures heen of spreek een professional.

Naar vacatures

Account Manager salaris per opleiding

Universiteit opgeleid krijg je minimaal € 3.540,-

HBO opgeleid krijg je minimaal €3.250,-

MBO: krijg je minimaal €3.120,-

VMBO: krijg je minimaal €2.600,-

Contact

Brys heeft een breed aanbod aan accountmanager vacatures met een goed salaris.

Toon vacatures
Filters
Filters
Filters
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Accountmanager Tuincentra

Boskoop
Nieuw!
32 -
40 uur
HBO / WO

Ben jij een data-gedreven Accountmanager die tuincentra van goed advies kan voorzien? Dan is dit de vacature voor jou!

Accountmanager Retail

Boskoop
40 uur
HBO / WO

Ben jij die data-gedreven accountmanager die zijn slag kan slaan in de Retailmarkt? Dan is dit de uitgelezen kans voor jou!

Sales Manager Polen

Boskoop
40 uur
HBO / WO

Als Business Unit Manager geef jij leiding aan een sales team van accountmanagers en supportmedewerkers die zich oriënteren op de markt in Polen. Als manager ben jij verantwoordelijk voor het behalen van de commerciële- en personele doelstellingen conform het opgestelde plan, je hebt focus op het optimaliseren van de klantenportefeuilles, je hebt zich op marktontwikkelingen […]

Sluit je aan bij ons netwerk

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Aanmelden

Senior Accountmanager (regio Rotterdam)

Alphen aan den Rijn
3500 - 4900
40 uur
HBO / WO

Ben jij die ervaren accountmanager die klaar is voor een nieuwe uitdaging in zijn of haar sales carrière? Wil je daarnaast werken bij een toonaangevend bedrijf in de logistieke oplossingen? Dan is dit jouw kans

Accountmanager Speciale Voertuigen

Lopik
2300 - 4400
40 uur
HBO / WO

Ter versterking van de verkoopafdeling zoeken wij een accountmanager verkoper die verantwoordelijk is voor de verkoop van nieuwe en gebruikte voertuigen en diensten.

Trainee Sales (internationaal)

Alphen aan den Rijn
3000 - 4000
40 uur
HBO / WO

Ben jij net afgestudeerd en ben je op zoek naar de ideale start van jouw carrière? Heb je daarnaast sterke affiniteit met sales en wil je jouw talenten ook buiten de Nederlandse landsgrenzen inzetten? Dan is dit traineeship op je lijf geschreven.

Accountmanager

Hendrik-Ido-Ambacht
4500 - 6500
40 uur
HBO / WO

Ben jij een gedreven Accountmanager met een internationale mindset? Wil je klantrelaties opbouwen en bijdragen aan onze groeiende markt? Lees dan snel verder…

Accountmanager

Capelle aan den IJssel
2300 - 3500
40 uur
MBO

Zoek jij een uitdagende en veelzijdige rol als accountmanager binnen een jong en groeiend bedrijf? Dan is deze functie echt wat voor jou! Lees snel verder…

Accountmanager Buitendienst

Alphen aan den Rijn
3500 - 4000
40 uur
HBO / WO

Ben jij toe aan je 2e of 3e stap in jouw commerciële carrière? Wil je daarnaast werken bij een toonaangevend bedrijf in de markt? Dan is dit jouw kans.

Accountmanager

Alblasserdam
2200 - 3200
40 uur
MBO

Werken in een unieke sector! Jij helpt promovendi aan een mooie uitgave van hun proefschrift.

Accountmanager

Hoogvliet
2600 - 4600
40 uur
HBO / WO

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Accountmanager Buitendienst in Hoogvliet. Je gaat werken bij een bedrijf wat internationaal technische voertuigen assembleert, verhuurt en verkoopt. 

Accountmanager

Zwijndrecht
4000 - 5000
40 uur
HBO / WO

Zoek jij een nieuwe uitdaging als accountmanager en spreek jij de taal van de techniek? Vind je het daarnaast ook een uitdaging om technische kandidaten en bedrijven bij elkaar te brengen? Dan is dit zeker een geschikte rol voor jou!

Nieuwsberichten

Ontdek het laatste nieuws

  • Nieuws

Jouw carrière naar een hoger plan tillen? Zo doe je dat

Jouw carrière naar een hoger plan brengen. Brys helpt daar graag aan mee natuurlijk. Sterker nog: onze recruiters zijn dagelijks bezig om mensen te helpen een stapje hogerop te komen. Maar hoe doe je dat?   Een mooie loopbaan waarin je van betekenis kan zijn. Wie wil dat nu niet? Toch is het nog een […]

Lees bericht
  • Nieuws

Waar Brys voor zorgt? Dat jij je kan ontwikkelen op een plek die bij je past

Zoek je een baan in de marketing, sales, HR, commercie of een andere officefunctie? Klop dan zeker bij Brys aan, zegt recruiter Jenty Treuren. “Op een persoonlijke manier bemiddelen wij professionals naar een vaste baan waarin je kan (door)groeien en ontwikkelen.” Die persoonlijke werkwijze is kenmerkend voor Brys, zegt Jenty, talent sourcing specialist bij de […]

Lees bericht
  • Nieuws

Op deze dag van de week ben jij (waarschijnlijk) het minst productief

Wat is er fijner dan een lekkere productieve werkdag te hebben? Amerikaanse wetenschappers deden onderzoek naar de productiviteit van werknemers op werkdagen. “Het blijkt dat het computergebruik toeneemt tijdens de week, maar opvallend daalt op vrijdagen.” De onderzoekers deden twee jaar lang onderzoek naar het computergebruik van 789 kantoormensen bij grote bedrijven in de Amerikaanse […]

Lees bericht