De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

Account Manager Salaris

Wil jij weten wat een account manager salaris zou kunnen zijn? Wij vertellen je graag aan welk salaris je moet denken als het gaat om de functie: Account Manager.

<- Alle salarissen van kantoorbanen

Hoeveel is het salaris van account manager?

Bij Brys verdient een account manager gemiddeld € 4.625 bruto per maand. De salarissen variëren van € 2.750 (laagste) tot € 6.500 (hoogste).

Hoe wordt het salaris van een Account Manager bepaalt?

Hier op deze pagina kun je een overzicht vinden van de gemiddelde bruto salarissen op basis opleidingsniveau met daarbij de vacatures als account manager. Het account manager salaris kan sterk variëren op basis van verschillende factoren, waaronder het land, de industrie, de grootte van het bedrijf, de ervaring van de accountmanager en andere bonussen of voordelen die bij de functie horen. Hier zijn enkele algemene overwegingen:

  1. Locatie: Het salarisniveau kan aanzienlijk variëren afhankelijk van het land en de regio waarin de accountmanager werkt. Steden met een hogere kosten van levensonderhoud en meer vraag naar accountmanagementdiensten kunnen over het algemeen hogere salarissen bieden.
  2. Industrie: Het type industrie waarin de accountmanager werkt, heeft invloed op het salaris. Salarissen in industrieën met hogere winstmarges of die sterk afhankelijk zijn van klantrelaties, zoals technologie, vastgoed of financiële dienstverlening, kunnen doorgaans hoger zijn.
  3. Bedrijfsgrootte: Het formaat van het bedrijf kan ook van invloed zijn. Grotere bedrijven hebben mogelijk meer budget om hogere salarissen aan te bieden dan kleinere bedrijven.
  4. Ervaring: Ervaren accountmanagers kunnen doorgaans een hoger salaris verwachten dan diegenen die net beginnen. Presteren en het opbouwen van sterke klantrelaties kan leiden tot salarisverhogingen naarmate de tijd verstrijkt.
  5. Commissies en bonussen: Veel accountmanagementfuncties omvatten bonussen, commissies of prestatiegerelateerde beloningen op basis van het behalen van verkoopdoelen. Dit kan het totale inkomen van een accountmanager aanzienlijk beïnvloeden.
  6. Opleiding en vaardigheden: Hoger opgeleide accountmanagers of diegenen met specifieke vaardigheden en kennis die waardevol zijn voor het bedrijf, kunnen in aanmerking komen voor hogere salarissen.
  7. Secundaire arbeidsvoorwaarden: Naast het basissalaris kunnen secundaire arbeidsvoorwaarden zoals ziektekostenverzekering, pensioenregelingen, vakantiedagen, flexibele werktijden en bedrijfsvoordelen ook een rol spelen in het algehele pakket dat een accountmanager ontvangt.

Veel vacatures als Account Manager

We zijn verheugd om jullie te informeren over de overvloed aan spannende kansen die momenteel beschikbaar zijn bij Brys voor de rol van Account Manager. Heb jij ambitie om Account Manger te worden bij een baan die bij jou past. Kijk gerust door onze vacatures heen of spreek een professional.

Naar vacatures

Account Manager salaris per opleiding

Universiteit opgeleid krijg je minimaal € 3.540,-

HBO opgeleid krijg je minimaal €3.250,-

MBO: krijg je minimaal €3.120,-

VMBO: krijg je minimaal €2.600,-

Contact

Brys heeft een breed aanbod aan accountmanager vacatures met een goed salaris.

Toon vacatures
Filters
Filters
Filters
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Accountmanager

Ridderkerk
3000 - 4500
40 uur
MBO

Vind jij het leuk om dagelijks bouwmarkten te bezoeken, relaties te onderhouden en te werken binnen een technische omgeving? Dan is dit de ideale rol voor jou!

Accountmanager

Barendrecht
3000 - 4700
40 uur
MBO

Heb jij affiniteit met techniek en zoek je een dynamische commerciële functie? Lees dan snel verder..

Accountmanager Bouw

Ridderkerk
3500 - 5500
32 -
40 uur
HBO / WO

Ben jij een ervaren Accountmanager met ervaring in de IT of Bouw? Dan is deze vacature echt iets voor jou! Lees snel verder…

Sluit je aan bij ons netwerk

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Aanmelden

Accountmanager

Alphen a/d Rijn
3500 - 4500
40 uur
HBO / WO

Als accountmanager kom je te werken bij een snelgroeiend bedrijf. Het bedrijf is met 80 collega’s actief in het produceren, verhuren, verkopen en plaatsen van demontabele gebouwen.

Accountmanager Junior

Utrecht
2500 - 3000
40 uur
MBO 3

Ben jij commercieel: houd jij je graag bezig met klanten werven én relatiebeheer in een B2B rol? Werk je daarnaast graag bij een marktleider in de verzekeringswereld? Dan is dit de ideale functie voor jou!

Accountmanager

Hendrik-Ido-Ambacht
4500 - 6500
40 uur
HBO / WO

Ben jij een gedreven Accountmanager met een ambitieuze mindset? Wil je klantrelaties opbouwen en bijdragen aan onze groeiende markt? Lees dan snel verder…

Commercieel Inkoper Internationaal

Dordrecht
3500 - 4900
40 uur
HBO / WO

Ben jij commercieel met een neus voor goeie deals? Vind jij het leuk om te handelen in de a-brands binnen de food? Dan is deze functie als internationaal inkoper zéker wat voor jou!

Accountmanager – Duty Free

Dordrecht
3500 - 4900
40 uur
HBO / WO

Ben jij commercieel en zoek je een mooie uitdaging in een internationale omgeving waar je mag werken met A-Brands in de food? Dan is dit zeker een prachtige kans om jezelf verder in te verdiepen…

Accountmanager – (Internationaal)

Dordrecht
3500 - 4900
40 uur
HBO / WO

Ben jij commercieel en zoek je een mooie uitdaging in een internationale omgeving waar je mag werken met A-Brands in de food? Dan is dit zeker een prachtige kans om jezelf verder in te verdiepen…

Accountmanager Heftrucks

Alblasserdam
3000 - 4000
32 -
40 uur
MBO

Een commerciele deurentrapper met voorliefde voor de logistieke- en transport sector, dat ben jij! Heftrucks, verreikers en hoogwerkers, het is jou als Accountmanager niet onbekend.

Accountmanager E-mobility

Alblasserdam
3000 - 4000
32 -
40 uur
MBO

Naast transport en logistiek gaat jouw commerciele hart óók sneller kloppen van duurzaamheid. En dat komt goed uit want in deze rol als Accountmanager mag jij je voor beide inzetten!

Accountmanager Tuincentra

Boskoop
3000 - 5000
32 -
40 uur
HBO / WO

Ben jij een data-gedreven Accountmanager die tuincentra van goed advies kan voorzien? Dan is dit de vacature voor jou!

Nieuwsberichten

Ontdek het laatste nieuws

  • Nieuws

Wat je allemaal moet weten als je een auto van de zaak rijdt

Rijd je met veel plezier een Tesla Model 3 als auto van de zaak? Je bent niet de enige. Dit model schijnt de populairste leaseauto te zijn. Altijd leuk zo’n leaseauto. Maar wat moet je  allemaal weten als je er eentje mag gaan rijden? Wij helpen je alvast op weg. Als je een auto van […]

Lees bericht
  • Nieuws

Wat zijn atv-dagen (of adv-dagen)?

Een dagje naar de dierentuin met de kids, een lang weekend naar Terschelling of gewoon lekker een extra dagje vrij. De mogelijkheden van atv-dagen zijn eindeloos. Je moet alleen wél de mazzel hebben dat je werkgever ze voor je heeft geregeld. Niet iedereen heeft er namelijk recht op. Voor je een gat in de lucht […]

Lees bericht
  • Nieuws

Waarom je in de sales zou moeten gaan werken

Denk je bij sales aan snelle jongens in strakke pakken? Dat hoeft niet perse zo te zijn. Ook iets minder snelle personen kunnen prima in de branche werken. Zolang je maar beschikt over een flink portie lef, commercieel inzicht en doorzettingsvermogen. Communicatieve vaardigheden, empathie, doorzettingsvermogen, zelfvertrouwen, productkennis, organisatorische vaardigheden, geduld, klantgerichtheid of onderhandelingsvaardigheden. Beschik je […]

Lees bericht