De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

HR Manager Salaris

Wil jij weten wat een HR Manager salaris zou kunnen zijn? Wij vertellen je graag aan welk salaris je moet denken als het gaat om de functie: HR Manager.

<- Alle salarissen van kantoorbanen

Hoeveel verdient een HR Manager aan salaris in Nederland?

In Nederland bedraagt het gemiddelde bruto maandsalaris van een HR Manager ongeveer € 4.500. De salarisrange loopt van € 3.825 (aan de onderkant) tot € 5.500 (aan de bovenkant). Het salaris kan echter variëren op basis van specifieke steden, opleidingsniveaus, provincies, carrièreniveaus, bedrijven en soorten dienstverband. Deze diversiteit in beloning weerspiegelt de complexiteit van het HR-vak en biedt professionals de mogelijkheid om hun inkomsten te optimaliseren op basis van unieke omstandigheden.

Veel vacatures als HR Manager

We zijn verheugd om jullie te informeren over de overvloed aan spannende kansen die momenteel beschikbaar zijn bij Brys voor de rol van HR Manager. Heb jij ambitie om HR Manager te worden bij een baan die bij jou past. Kijk gerust door onze vacatures heen of spreek een professional.

Naar vacatures

HR Manager salaris per opleiding

Universiteit opgeleid krijg je minimaal € 5.030,-

HBO opgeleid krijg je minimaal €4.490,-

MBO: krijg je minimaal €4.210,-

VMBO: krijg je minimaal €3.220,-

Contact

Wil jij nou ook het beste verdienen als HR Manager? Bekijk dan snel de vacatures hieronder.

Toon vacatures
Filters
Filters
Filters
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

HR Adviseur (24 uur)

Barendrecht
3500 - 4700
24 uur
HBO / WO

Zoek jij een uitdaging als HR adviseur met volop mogelijkheden om het HR beleid verder vorm te geven? Ben je daarnaast bereid om ook af en toe operationeel werk op te pakken? Dan is dit jouw kans!

HR Businesspartner

Vlaardingen
2700 - 4000
24 uur
HBO / WO

Je bent de business partner voor het management en speelt een cruciale rol in het ontwikkelen en implementeren van het HR-beleid. Daarnaast ben je een echte aanpakker, draai je mee in de operatie en werk je op zelfstandige wijze mee aan het succes van dit bedrijf. Al met al kan je als HR business partner […]

HR-medewerker

Papendrecht
2800 - 4500
40 uur
HBO / WO

Dynamiek, korte lijnen, veel te doen. Dit is een omgeving waar jij je als HR-medewerker in thuis voelt. Als HR-medewerker ga je aan de slag bij een groot bedrijf in de regio Papendrecht.

Sluit je aan bij ons netwerk

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Aanmelden

HR-adviseur

Arnhem
2800 - 4500
40 uur
HBO / WO

Dynamiek, korte lijnen, veel te doen. Dit is een omgeving waar jij je als HR-adviseur in thuis voelt. Als HR-adviseur ga je aan de slag bij een groot bedrijf in de regio Arnhem.

HR medewerker / Directiesecretaresse

Hardinxveld-Giessendam
3000 - 4000
24 uur
MBO

Zoek jij een leuke en afwisselende functie bij een mooi MKB bedrijf in Hardinxveld-Giessendam? Dan is dit een mooie kans..

HR Medewerker (16-20 uur per week)

Barendrecht
2800 - 3200
16 -
20 uur
MBO

Zoek jij een leuke functie in het vakgebied HR? Waarbij je de organisatie operationeel ondersteunt met alle zaken op het gebied van personeel. Dan is dit wat voor jou!

HR Adviseur

Hendrik-Ido-Ambacht
2500 - 3500
24 -
40 uur
HBO / WO

Ben jij een HR Professional die graag mensen helpt en zorgt voor een goede werksfeer? Dan zijn wij op zoek naar jou!

HR medewerker

Krimpen aan de Lek
3150 - 4200
32 -
40 uur
HBO / WO

Heb jij een opleiding richting HR afgerond en op zoek naar een baan? Ben je assertief maar ook leergierig? Wil je werken binnen een mooie marktleider maar met korte lijnen? Dan is dit je kans!

HR Adviseur

Krimpen aan den IJssel
3000 - 4800
16 -
24 uur
HBO / WO

Je eigen HR afdeling opzetten. Dat ga jij doen als HR adviseur, HR medewerker of HR officer bij dit stabiele bedrijf in Krimpen Aan den Ijssel.

HR-adviseur

Linschoten
3000 - 5000
40 uur
HBO / WO

Werken bij een fantastische organisatie en een mooi product. Dit ga je doen als HR Adviseur bij dit bedrijf in Linschoten. Wij zijn op zoek naar een HR Adviseur, personeelsadviseur of HR manager die personeelszaken binnen dit bedrijf naar een hoger en strategisch niveau gaat tillen.

HR Officer

Roosendaal
2500 - 3300
40 uur
HBO / WO

Ben jij een zelfstandig persoon en zoek je een mooie functie in de HR? Dan is deze functie wat voor jou!

HR Adviseur

Hoevelaken
2800 - 4400
16 uur
HBO / WO

Als hr-adviseur adviseer je de lijnmanagers en medewerkers van deze regio bij de uitvoering van het personeelsbeleid. Je ontwikkelt nieuw beleid of past bestaand beleid aan op basis van de ontwikkelingen in het vakgebied. Je vertaalt het beleid in instrumenten voor de organisatie en draagt zorg voor implementatie en uitvoering. Hoofdthema’s waar je aan kunt […]

Nieuwsberichten

Ontdek het laatste nieuws

  • Nieuws

Wat je allemaal moet weten als je een auto van de zaak rijdt

Rijd je met veel plezier een Tesla Model 3 als auto van de zaak? Je bent niet de enige. Dit model schijnt de populairste leaseauto te zijn. Altijd leuk zo’n leaseauto. Maar wat moet je  allemaal weten als je er eentje mag gaan rijden? Wij helpen je alvast op weg. Als je een auto van […]

Lees bericht
  • Nieuws

Wat zijn atv-dagen (of adv-dagen)?

Een dagje naar de dierentuin met de kids, een lang weekend naar Terschelling of gewoon lekker een extra dagje vrij. De mogelijkheden van atv-dagen zijn eindeloos. Je moet alleen wél de mazzel hebben dat je werkgever ze voor je heeft geregeld. Niet iedereen heeft er namelijk recht op. Voor je een gat in de lucht […]

Lees bericht
  • Nieuws

Waarom je in de sales zou moeten gaan werken

Denk je bij sales aan snelle jongens in strakke pakken? Dat hoeft niet perse zo te zijn. Ook iets minder snelle personen kunnen prima in de branche werken. Zolang je maar beschikt over een flink portie lef, commercieel inzicht en doorzettingsvermogen. Communicatieve vaardigheden, empathie, doorzettingsvermogen, zelfvertrouwen, productkennis, organisatorische vaardigheden, geduld, klantgerichtheid of onderhandelingsvaardigheden. Beschik je […]

Lees bericht