Contact met BrysMoerbei 4b
3371 NZ Hardinxveld-GiessendamStel je vraag

Adriaan Provoost

Nuchtere en gezellige jongeman en van oorsprong een Zeeuw. Hiervoor 3 jaar gewerkt in de bemiddeling van studenten. Vind het tof om veel nieuwe mensen en bedrijven te leren kennen. De koppeling maken tussen een bedrijf en een kandidaat geeft hem elke keer weer energie. Verder is hij graag met zijn vrienden een biertje aan het doen en staat hij ook altijd open voor een spontane en avontuurlijke reis.

Adriaan Provoost

Mathijs Vreeken

Aanjager, goed luisteren, enthousiasme, sportief en actief. Het liefst met elkaar! Dat zijn typeringen die het beste passen. Diverse ervaring opgedaan in management, recruitment, pionieren en starten van new business en blijft zich hierin graag in ontwikkelen. Familyman, steekt in de zomer graag de bbq aan, af en toe stoere-mannen dingen doen!

Mathijs Vreeken

Ruben Van Mourik

Opgeleid als jurist, de afgelopen jaren HR-manager geweest binnen Florys Groep. Interesse in de menskant van organisaties. Sparringpartner voor ondernemers. Krijgt energie van een goed gesprek. Meestal met een (glim)lach. Sportliefhebber, boekenverslinder.

Ruben Van Mourik

Willemieke de Jong

Jonge, enthousiaste meid die graag anderen verder helpt. Aan het begin van haar carrière en volgt momenteel nog een opleiding. Krijgt energie van dingen regelen, zelfontwikkeling en fijne gesprekken voeren. Komt vanuit de Retail en wil graag meer mensenkennis opdoen. Vind het interessant om zich te focussen op diverse bedrijfsprocessen en hier verbeteringen in te zoeken. Een echte teamspeler die houdt van een gezellige omgeving!

Willemieke de Jong