Contact met Brys


West-Kinderdijk 122v
2953 XW AlblasserdamStel je vraag

Mathijs Vreeken
Mathijs Vreeken

Aanjager, goed luisteren, enthousiasme, sportief en actief. Het liefst met elkaar! Dat zijn typeringen die het beste passen. Diverse ervaring opgedaan in management, recruitment, pionieren en starten van new business en blijft zich hierin graag in ontwikkelen. Familyman, steekt in de zomer graag de bbq aan, af en toe stoere-mannen dingen doen!

Mathijs Vreeken

Ruben van Mourik
Ruben Van Mourik

Opgeleid als jurist, de afgelopen jaren HR-manager geweest binnen Florys Groep. Interesse in de menskant van organisaties. Sparringpartner voor ondernemers. Krijgt energie van een goed gesprek. Meestal met een (glim)lach. Sportliefhebber, boekenverslinder.

Ruben Van Mourik

Walter Leenheer
Walter Leenheer

Sportief aangelegd, commercieel ingesteld. Zakelijk met een persoonlijk karakter. Krijgt energie van klantcontact, organisaties helpen bij het vinden van talent om hun businessdoelstellingen te realiseren. Afgelopen jaren bij Intro in verschillende commerciële rollen actief geweest. In zijn vrije tijd is deze dappere kerel actief als reservist bij de Landmacht.

Walter Leenheer

Willemieke
Willemieke de Jong

Jonge, enthousiaste meid die graag anderen verder helpt. Aan het begin van haar carrière en volgt momenteel nog een opleiding. Krijgt energie van dingen regelen, zelfontwikkeling en fijne gesprekken voeren. Komt vanuit de Retail en wil graag meer mensenkennis opdoen. Vind het interessant om zich te focussen op diverse bedrijfsprocessen en hier verbeteringen in te zoeken. Een echte teamspeler die houdt van een gezellige omgeving!

Willemieke de Jong