De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

HR vacatures

Ben jij op zoek naar HR vacatures ? Ontdek bij Brys alle mogelijke HR functies. Wij begeleiden jou graag bij het vinden van een nieuwe uitdaging!

Banner in het symbool van het recruitmentbureau voor hoger opgeleiden: Brys.
Toon vacatures
Filters
Filters
Filters
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

HR-adviseur

Hardinxveld-Giessendam
40 uur
HBO / WO

Als HR-adviseur geef je advies aan directie, leidinggevenden en medewerkers. Daarnaast bouw je verder aan het HR-beleid.

HR Generalist (tijdelijk)

Bodegraven
40 uur
HBO / WO

Zoek jij een tijdelijke rol voor 6 tot 12 maanden en ben je fulltime beschikbaar? Dan is deze HR functie echt wat voor jou!

HR medewerker

Hoogvliet
3000 - 4200
32 uur
MBO

Je gaat als hr-medewerker of medewerker salarisadministratie werken bij een bedrijf dat actief is in het soepel laten verlopen van logistieke processen binnen diverse sectoren zoals de bouw, haven, industrie en logistiek.

Hulp bij jouw zoektocht

Connect met je vrienden van Brys. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Connectie maken

HR Adviseur

Barendrecht
3500 - 4800
40 uur
HBO / WO

Zoek jij een leuke en afwisselende functie op het gebied van hr? Ben je proactief en werk je graag in een middelgrote organisatie met volop mogelijkheden? Dan is dit jouw kans!

HR Business Partner

Bergschenhoek
3000 - 4500
40 uur
HBO / WO

Zoek jij een leuke rol met de combinatie van strategische en operationele werkzaamheden? En heb jij al minimaal 5 jaar werkervaring in het HR vakgebied? Solliciteer dan op deze mooie rol!

HR Adviseur (24 uur)

Barendrecht
3500 - 4700
24 uur
HBO / WO

Zoek jij een uitdaging als HR adviseur met volop mogelijkheden om het HR beleid verder vorm te geven? Ben je daarnaast bereid om ook af en toe operationeel werk op te pakken? Dan is dit jouw kans!

HR

Vlaardingen
3000 - 4500
24 uur
HBO / WO

Je bent de HR business partner voor het management en speelt een cruciale rol in het ontwikkelen en implementeren van het HR-beleid. Daarnaast ben je een echte aanpakker, draai je mee in de operatie en werk je op zelfstandige wijze mee aan het succes van dit bedrijf. Al met al kan je als HR business […]

HR medewerker

Papendrecht
2300 - 3000
40 uur
HBO / WO

Dynamiek, korte lijnen, veel te doen. Dit is een omgeving waar jij je als HR-medewerker in thuis voelt. Als HR-medewerker ga je aan de slag bij een groot bedrijf in de regio Papendrecht.

HR-adviseur

Arnhem
2800 - 4500
40 uur
HBO / WO

Dynamiek, korte lijnen, veel te doen. Dit is een omgeving waar jij je als HR-adviseur in thuis voelt. Als HR-adviseur ga je aan de slag bij een groot bedrijf in de regio Arnhem.

Officemanager

Hardinxveld-Giessendam
3000 - 4000
24 uur
MBO

Zoek jij een leuke en afwisselende functie bij een mooi MKB bedrijf in Hardinxveld-Giessendam? Dan is dit een mooie kans..

HR Medewerker

Barendrecht
2800 - 3200
16 -
20 uur
MBO

Zoek jij een leuke functie in het vakgebied HR? Waarbij je de organisatie operationeel ondersteunt met alle zaken op het gebied van personeel. Dan is dit wat voor jou!

HR Adviseur

Hendrik-Ido-Ambacht
2500 - 3500
24 -
40 uur
HBO / WO

Ben jij een HR Professional die graag mensen helpt en zorgt voor een goede werksfeer? Dan zijn wij op zoek naar jou!

HR vacatures voor jou!

Brys heeft een breed scala aan uitdagende HR vacatures beschikbaar voor ervaren HR-professionals en voor ambitieuze starters in het HR-vakgebied. Als HR-recruitmentbureau werken wij nauw samen met gerenommeerde bedrijven en organisaties in verschillende sectoren om jou een gevarieerd aanbod aan HR vacatures te kunnen bieden.

Als HR-professional bij Brys ben jij verantwoordelijk voor het begeleiden van werkgevers en werknemers bij alle HR-gerelateerde zaken, zoals het werven van nieuw talent, het opstellen van arbeidscontracten of het oplossen van personeelsproblemen. Je weet precies wat er nodig is om een positieve en constructieve werkomgeving te creëren.

Wanneer je bij ons solliciteert voor een HR vacature, mag je rekenen op de persoonlijke aandacht en begeleiding van ons team van ervaren recruiters. Wij willen graag weten wat jouw carrièredoelen zijn en welke HR vacature het beste bij jou past, zodat we je kunnen matchen met de juiste functie die aansluit bij jouw kwalificaties en ambities.

Dus, als jij op zoek bent naar een uitdagende HR-functie binnen een dynamische organisatie, neem dan contact met ons op. We staan klaar om je te begeleiden in het vinden van de perfecte HR vacature en om jouw carrière in de HR-wereld naar een hoger niveau te tillen.

Een medewerker van Brys: Adriaan Provoost.

Wat zijn de voordelen van HR functies?

Bij Brys beschikken over veel HR functies die vele voordelen met zich mee brengen op de werkvloer. HR functies spelen een cruciale rol in organisaties. Ze zijn verantwoordelijk voor het beheren van menselijke hulpbronnen, wat essentieel is voor het succes van een bedrijf. Hier zijn enkele voordelen van HR-functies:

 1. Werving en Selectie: HR functies zorgen voor het aantrekken, selecteren en inwerken van gekwalificeerd personeel dat past bij de cultuur en doelstellingen van de organisatie.
 2. Prestatiebeheer: Door regelmatige beoordelingen en feedback kunnen HR-teams de prestaties van medewerkers monitoren en verbeteren.
 3. Beloningsbeheer: HR functies zorgen voor een eerlijk en concurrerend beloningssysteem, wat helpt bij het motiveren en behouden van medewerkers.
 4. Naleving van wet- en regelgeving: HR zorgt ervoor dat de organisatie voldoet aan alle arbeidswetgeving en -normen, wat juridische problemen en boetes kan voorkomen.
 5. Gezondheid en Veiligheid: HR-programma’s waarborgen de veiligheid en gezondheid van werknemers op de werkplek.
 6. Organisatiecultuur: HR functies bevorderen en onderhouden de organisatiecultuur door waarden, gedragingen en normen te communiceren en te versterken.
 7. Strategische Planning: Moderne HR-afdelingen zijn betrokken bij strategische planning en helpen bij het afstemmen van personeelsstrategieën op bedrijfsdoelen.
 8. Diversiteit en Inclusie: HR functies bevorderen diversiteit en inclusie op de werkplek, wat kan leiden tot een rijker en innovatiever werkomgeving.
Intro Personeel

Reviews HR vacatures

Bekijk wat mensen zeggen over de HR vacatures van Brys.

Nieuwsberichten

Ontdek het laatste nieuws

Veerle Schippers Brys
 • Nieuws

Hoe je ervoor zorgt dat nieuwe medewerkers zich helemaal thuis (gaan) voelen bij jouw bedrijf

Je kan bijna zeker stellen dat het áltijd spannend is voor een nieuwe medewerker op de eerste werkdag. Het verwelkomen van iemand gaat dan ook verder dan een handtekening bij de ondertekening van het contract. Het is het begin van een relatie die bijdraagt aan het succes van jouw bedrijf. Voor een eerste indruk krijg […]

Lees bericht
 • Nieuws

Wat je allemaal moet weten als je een auto van de zaak rijdt

Rijd je met veel plezier een Tesla Model 3 als auto van de zaak? Je bent niet de enige. Dit model schijnt de populairste leaseauto te zijn. Altijd leuk zo’n leaseauto. Maar wat moet je  allemaal weten als je er eentje mag gaan rijden? Wij helpen je alvast op weg. Als je een auto van […]

Lees bericht
 • Nieuws

Wat zijn atv-dagen (of adv-dagen)?

Een dagje naar de dierentuin met de kids, een lang weekend naar Terschelling of gewoon lekker een extra dagje vrij. De mogelijkheden van atv-dagen zijn eindeloos. Je moet alleen wél de mazzel hebben dat je werkgever ze voor je heeft geregeld. Niet iedereen heeft er namelijk recht op. Voor je een gat in de lucht […]

Lees bericht