De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

HR vacatures

Ben jij op zoek naar HR vacatures ? Ontdek bij Brys alle mogelijke HR functies. Wij begeleiden jou graag bij het vinden van een nieuwe uitdaging!

Toon vacatures
Filters
Filters
Filters
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

HR Adviseur

Hendrik-Ido-Ambacht
2500 - 3500
24 -
40 uur
HBO / WO

Ben jij een HR Professional die graag mensen helpt en zorgt voor een goede werksfeer? Dan zijn wij op zoek naar jou!

HR medewerker

Krimpen aan de Lek
3150 - 4200
32 -
40 uur
HBO / WO

Heb jij een opleiding richting HR afgerond en op zoek naar een baan? Ben je assertief maar ook leergierig? Wil je werken binnen een mooie marktleider maar met korte lijnen? Dan is dit je kans!

Recruiter

Gorinchem
2300 - 3100
43.75 uur
HBO / WO

🌟 Hey jij daar, de wervingsgoeroe met een passie voor mensen! Voel je diep van binnen dat jij de juiste persoon bent om ons team te versterken? Lees dan snel verder, want we hebben een geweldige kans voor jou als onze nieuwe Talent Sherpa!

Sluit je aan bij ons netwerk

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Aanmelden

HR Adviseur

Krimpen aan den IJssel
3000 - 4800
16 -
32 uur
HBO / WO

Je eigen HR afdeling opzetten. Dat ga jij doen als HR adviseur, HR medewerker of HR officer bij dit stabiele bedrijf in Krimpen Aan den Ijssel.

HR-adviseur

Linschoten
3000 - 5000
40 uur
HBO / WO

Werken bij een fantastische organisatie en een mooi product. Dit ga je doen als HR Adviseur bij dit bedrijf in Linschoten. Wij zijn op zoek naar een HR Adviseur, personeelsadviseur of HR manager die personeelszaken binnen dit bedrijf naar een hoger en strategisch niveau gaat tillen.

HR Officer

Roosendaal
2500 - 3300
40 uur
HBO / WO

Ben jij een zelfstandig persoon en zoek je een mooie functie in de HR? Dan is deze functie wat voor jou!

HR Adviseur

Hoevelaken
2800 - 4400
16 uur
HBO / WO

Als hr-adviseur adviseer je de lijnmanagers en medewerkers van deze regio bij de uitvoering van het personeelsbeleid. Je ontwikkelt nieuw beleid of past bestaand beleid aan op basis van de ontwikkelingen in het vakgebied. Je vertaalt het beleid in instrumenten voor de organisatie en draagt zorg voor implementatie en uitvoering. Hoofdthema’s waar je aan kunt […]

HR Adviseur

Sliedrecht
3500 - 5000
24 -
32 uur
HBO / WO

Ontwikkelen van een professionele HR afdeling bij een groeiende en bloeiende onderneming.

Corporate Recruiter

Gorinchem
24 -
40 uur
MBO

Ben jij een recruiter en zoek je een nieuwe stap richting corporate recruitment? Dan is dit een mooie rol voor jou.

Recruiter

Diemen
3000 - 3700
40 uur
HBO / WO

Zie jij het als een uitdaging om potentiële collega’s te verleiden tot een kennismaking met jullie bedrijf? Weet jij hoe je onderscheidend moet zijn in een krappe arbeidsmarkt?

HR Manager

Dordrecht
4500 - 5500
32 -
40 uur
HBO / WO

Binnen deze rol als HR manager ben jij zowel op operationeel-tactisch én strategisch level aan zet.

HR vacatures voor jou!

Brys heeft een breed scala aan uitdagende HR vacatures beschikbaar voor ervaren HR-professionals en voor ambitieuze starters in het HR-vakgebied. Als HR-recruitmentbureau werken wij nauw samen met gerenommeerde bedrijven en organisaties in verschillende sectoren om jou een gevarieerd aanbod aan HR vacatures te kunnen bieden.

Als HR-professional bij Brys ben jij verantwoordelijk voor het begeleiden van werkgevers en werknemers bij alle HR-gerelateerde zaken, zoals het werven van nieuw talent, het opstellen van arbeidscontracten of het oplossen van personeelsproblemen. Je weet precies wat er nodig is om een positieve en constructieve werkomgeving te creëren.

Wanneer je bij ons solliciteert voor een HR vacature, mag je rekenen op de persoonlijke aandacht en begeleiding van ons team van ervaren recruiters. Wij willen graag weten wat jouw carrièredoelen zijn en welke HR vacature het beste bij jou past, zodat we je kunnen matchen met de juiste functie die aansluit bij jouw kwalificaties en ambities.

Dus, als jij op zoek bent naar een uitdagende HR-functie binnen een dynamische organisatie, neem dan contact met ons op. We staan klaar om je te begeleiden in het vinden van de perfecte HR vacature en om jouw carrière in de HR-wereld naar een hoger niveau te tillen.

Een medewerker van Brys: Adriaan Provoost.

Wat zijn de voordelen van HR functies?

Bij Brys beschikken over veel HR functies die vele voordelen met zich mee brengen op de werkvloer. HR functies spelen een cruciale rol in organisaties. Ze zijn verantwoordelijk voor het beheren van menselijke hulpbronnen, wat essentieel is voor het succes van een bedrijf. Hier zijn enkele voordelen van HR-functies:

 1. Werving en Selectie: HR functies zorgen voor het aantrekken, selecteren en inwerken van gekwalificeerd personeel dat past bij de cultuur en doelstellingen van de organisatie.
 2. Prestatiebeheer: Door regelmatige beoordelingen en feedback kunnen HR-teams de prestaties van medewerkers monitoren en verbeteren.
 3. Beloningsbeheer: HR functies zorgen voor een eerlijk en concurrerend beloningssysteem, wat helpt bij het motiveren en behouden van medewerkers.
 4. Naleving van wet- en regelgeving: HR zorgt ervoor dat de organisatie voldoet aan alle arbeidswetgeving en -normen, wat juridische problemen en boetes kan voorkomen.
 5. Gezondheid en Veiligheid: HR-programma’s waarborgen de veiligheid en gezondheid van werknemers op de werkplek.
 6. Organisatiecultuur: HR functies bevorderen en onderhouden de organisatiecultuur door waarden, gedragingen en normen te communiceren en te versterken.
 7. Strategische Planning: Moderne HR-afdelingen zijn betrokken bij strategische planning en helpen bij het afstemmen van personeelsstrategieën op bedrijfsdoelen.
 8. Diversiteit en Inclusie: HR functies bevorderen diversiteit en inclusie op de werkplek, wat kan leiden tot een rijker en innovatiever werkomgeving.
Brys

Reviews HR vacatures

Bekijk wat mensen zeggen over de HR vacatures van Brys.

Nieuwsberichten

Ontdek het laatste nieuws

 • Nieuws

Waarom je in de sales zou moeten gaan werken

Denk je bij sales aan snelle jongens in strakke pakken? Dat hoeft niet perse zo te zijn. Ook iets minder snelle personen kunnen prima in de branche werken. Zolang je maar beschikt over een flink portie lef, commercieel inzicht en doorzettingsvermogen. Communicatieve vaardigheden, empathie, doorzettingsvermogen, zelfvertrouwen, productkennis, organisatorische vaardigheden, geduld, klantgerichtheid of onderhandelingsvaardigheden. Beschik je […]

Lees bericht
 • Nieuws

Thuiswerken, wat zijn de voordelen en nadelen?

Ooit was thuiswerken een uitzondering. Tegenwoordig geven moderne werkgevers hun personeel steeds meer ruimte om thuis hun werk te doen. Maar wat zijn de voor- en nadelen? En wat is een goede thuiswerkplek? Je kunt ze ongetwijfeld nog wel herinneren: de financiële crisis van 2008 en de COVID-19-pandemie vanaf 2019. Die crises dwongen veel bedrijven […]

Lees bericht
 • Nieuws

Brys: ‘polderjongens’ die gaan voor ultieme match tussen klant én kandidaat

Zoek je naar office professionals voor je bedrijf of organisatie? Drink dan eens een bak koffie met één van de recruiters van Brys. Accountmanager Adriaan Provoost: “Het leukste voor ons is altijd als er na een aantal maanden een bedrijf belt hoe blij ze zijn met de bemiddelde kandidaat. Dat ze bij wijze van spreken […]

Lees bericht