Reviews


Via een post op LinkedIn kwam ik in contact met Mathijs van Brys: hij had een paar interessante vacatures die bij mijn profiel en bij mijn wensen qua baan pasten. Nadat we via Teams een prettig kennismakingsgesprek hadden, werd ik al snel voorgesteld bij Eleos, specialist in christelijke ggz. Het ging om een tijdelijke baan als recruiter; voor mij een mooie kans om eens binnen te kijken bij een non-profit organisatie. Het gesprek bij Eleos verliep erg positief en het klikte van beide kanten. En mijn tijdelijke baan beviel zo goed dat ik inmiddels in dienst ben van Eleos in een andere functie. Mede dankzij de prettige bemiddeling van Brys heb ik een mooie stap in mijn carrière kunnen maken!

Eva Verhoef
Managementassistent

Ik was benaderd door Walter van Brys voor een functie waar ik op had gereageerd. Hij had echter een andere functie wat beter bij mij paste. Brys heeft mij uiteindelijk ook aan een baan geholpen.

%%ALT%%

Shakila Harkhoe
Sales administrator

Brys heeft mij geholpen aan een nieuwe baan en uiteindelijk een contract bij de opdrachtgever. Tijdens het sollicitatieproces kon ik altijd bij Walter terecht voor vragen!

Laura van de Wijgaart
Secretary Operations

Erg prettig en fijn kennismakingsgesprek. Via Brys heb ik een nieuwe baan gevonden als sales support engineer. Bedankt voor jullie hulp Brys!

Henry Sekreve
Sales Support engineer

Brys beveel ik zeker aan voor andere werkzoekenden. Zij doen er alles aan om jou te helpen met het vinden van jouw droombaan en ik wil Brys enorm bedanken!

Tim Terlouw
Financieel administratief medewerker

De klik was er: ook de beslissing om haar aan te nemen op de functie volgde kort daarop. Inmiddels is Berthe bijna twee maanden aan slag in de rol van HR adviseur.

Berthe Slurink
HR-adviseur

Ik ervaar het contact als zeer persoonlijk. Ze reageren altijd erg adequaat en zijn zeer vriendelijke. Eenvoudig en makkelijk te benaderen, via whatsapp, mail, telefoon, etc.

Pleun Molenaar
HR assistent

Via Brys heb ik nu precies de baan waar ik naar zocht. Het contact met Brys heb ik als heel prettig en professioneel ervaren. Met heel veel begrip, luisteren en meedenken!

%%ALT%%

Sandra Peters
Administratief medewerkster

Via Brys ben ik bij Qbus Nederland terecht gekomen. Inmiddels ben ik al weer bijna twee maanden aan het werk en heb ik het erg naar mijn zin in mijn rol als Sales Engineer.

Leendert Trouwborst
Sales Engineer

Nathan Hoegen rondde onlangs zijn studie Human Resource Management af en begon onlangs bij Daikin Nederland. Voor Nathan is het als ‘starter’ op de arbeidsmarkt een mooie kans!

Nathan Hoegen
Junior HR medewerker
Wij lopen samen met je op