De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

Salaris Marketing Manager

Wil jij weten wat een salaris marketing manager zou kunnen zijn? Wij vertellen je graag aan welk salaris je moet denken als het gaat om de functie: marketing manager.

<- Alle salarissen van kantoorbanen

Hoeveel verdient een Marketing Manager aan salaris in Nederland?

Een Marketing Manager in Nederland verdient gemiddeld € 5.020 bruto per maand. Salarissen variëren van € 3.420 (laag) tot € 7.500 (hoog).

Er zijn verschillende voordelen aan het starten van je carrière als Marketing Manager. Hier zijn enkele redenen waarom dit een goede keuze kan zijn:

  1. Creatieve Uitlaatklep: Als Marketing Manager krijg je de mogelijkheid om je creativiteit volledig te benutten. Je zult strategieën ontwikkelen om merken te promoten en producten of diensten aan te prijzen, waarbij je jouw inventiviteit kunt inzetten om opvallende campagnes te bedenken en visuele content te creëren die de aandacht van het publiek trekt.
  2. Impact op Bedrijfsgroei: De rol van een Marketing Manager is van cruciaal belang voor de groei en het succes van een bedrijf. Door effectieve marketingstrategieën te ontwikkelen en uit te voeren, kun je de naamsbekendheid vergroten, de klantenbasis uitbreiden en de omzet verhogen.
  3. Diverse Verantwoordelijkheden: In de rol van Marketing Manager zul je met een gevarieerd takenpakket te maken krijgen. Je zult betrokken zijn bij marktonderzoek, merkpositionering, digitale marketing, sociale media, public relations en meer, waardoor je de kans krijgt om een breed scala aan vaardigheden te ontwikkelen.
  4. Leiderschapskansen: Naarmate je carrière vordert, kun je doorgroeien naar leidinggevende posities binnen het marketingteam. Dit betekent dat je niet alleen verantwoordelijk zult zijn voor strategieontwikkeling, maar ook voor het aansturen en inspireren van een team van marketeers.

 

 

Veel vacatures als Marketing Manager

We zijn verheugd om jullie te informeren over de overvloed aan spannende kansen die momenteel beschikbaar zijn bij Brys voor de rol van marketing manager. Heb jij ambitie om marketing manager te worden bij een baan die bij jou past. Kijk gerust door onze vacatures heen of spreek een professional.

Naar vacatures

Salaris Marketing Manager per opleiding

Universiteit opgeleid krijg je minimaal € 5.330,-

HBO opgeleid krijg je minimaal € 3.955,-

MBO: krijg je minimaal € 3.880,-

VMBO: krijg je minimaal € 2.000,-

Contact

Wil jij nou ook het beste verdienen als Marketing Manager? Bekijk dan snel de vacatures hieronder.

Toon vacatures
Filters
Filters
Filters
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Senior Marketeer

Alblasserdam
4000 - 5500
40 uur
MBO

Ben jij een ervaren Marketeer en ben jij goed in het uitvoeren van een ambitieuze marketingstrategie? Dan is dit de vacature voor jou! Lees snel verder…

Online Marketeer

Sliedrecht
2800 - 4000
24 -
40 uur
HBO / WO

Als jij gepassioneerd bent over online marketing en wilt werken in een dynamisch en gezellig team, dan is deze rol echt iets voor jou!

Commercieel Manager

Alblasserdam
4500 - 5500
40 uur
HBO / WO

Ben jij die pionier die kansen grijpt en leiding kan geven? Is het jouw passie om leiding te geven aan een team en een solide structuur neer te zetten? Dan is deze functie van Commercieel Manager iets voor jou!

Sluit je aan bij ons netwerk

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Aanmelden

Senior Online Marketeer

Woerden
3500 - 4500
40 uur
HBO / WO

Ben jij creatief en weet jij op een pakkende wijze klanten te bereiken via on- en offline kanalen? Ben je daarnaast analytisch en weet je marketing campagnes continu te verbeteren? Dan is deze rol zeker wat voor jou!

Salesmanager

Sliedrecht
5000 - 7500
40 uur
HBO / WO

Heb jij ervaring in het aansturen van een salesteam en weet jij omzet doelstellingen om te zetten in resultaten? Kan jij goed een team motiveren en jonge mensen coachen om beter te worden in hun rol? Dan is deze rol zeker geschikt voor jou!

Online marketeer

Woerden
2500 - 3500
40 uur
HBO / WO

Ben jij een creatief persoon en zoek je een veelzijdige marketing functie in regio Woerden? Lees dan snel verder..

Nieuwsberichten

Ontdek het laatste nieuws

  • Nieuws

Jouw carrière naar een hoger plan tillen? Zo doe je dat

Jouw carrière naar een hoger plan brengen. Brys helpt daar graag aan mee natuurlijk. Sterker nog: onze recruiters zijn dagelijks bezig om mensen te helpen een stapje hogerop te komen. Maar hoe doe je dat?   Een mooie loopbaan waarin je van betekenis kan zijn. Wie wil dat nu niet? Toch is het nog een […]

Lees bericht
  • Nieuws

Waar Brys voor zorgt? Dat jij je kan ontwikkelen op een plek die bij je past

Zoek je een baan in de marketing, sales, HR, commercie of een andere officefunctie? Klop dan zeker bij Brys aan, zegt recruiter Jenty Treuren. “Op een persoonlijke manier bemiddelen wij professionals naar een vaste baan waarin je kan (door)groeien en ontwikkelen.” Die persoonlijke werkwijze is kenmerkend voor Brys, zegt Jenty, talent sourcing specialist bij de […]

Lees bericht
  • Nieuws

Op deze dag van de week ben jij (waarschijnlijk) het minst productief

Wat is er fijner dan een lekkere productieve werkdag te hebben? Amerikaanse wetenschappers deden onderzoek naar de productiviteit van werknemers op werkdagen. “Het blijkt dat het computergebruik toeneemt tijdens de week, maar opvallend daalt op vrijdagen.” De onderzoekers deden twee jaar lang onderzoek naar het computergebruik van 789 kantoormensen bij grote bedrijven in de Amerikaanse […]

Lees bericht