Werkgevers


 

Brys en werkgevers

Vanuit Brys werven wij professionals voor organisaties. We richten ons op banen die je bij elke wat grotere organisatie tegenkomt: Finance, HR, Office/support, Administratie, Marketing, Sales & Management. 3 woorden die onze dienstverlening kenmerken zijn:

#Blussen

Heb je een acute vacature waardoor de continuïteit van je bedrijf in gevaar komt? Met ons ervaren team van drie recruiters willen wij de eerste nood bij jou weghalen. We gebruiken daarvoor ons uitgebreide netwerk en sterke database. Met moderne tools zoals videorecruitment en jobadvertising kunnen wij vaak heel snel schakelen en de juiste match verzorgen.

#Borgen

Brys gaat voor duurzame relaties met opdrachtgevers. Het matchen op basis van drijfveren en bedrijfscultuur is daarin een succesformule. Met een strak wervingsplan kunnen wij zorgen dat jouw vacante functies ingevuld worden met het juiste talent. Het hele jaar door.

#Bloeien

Het is onze ambitie om klanten maximaal te ontzorgen en op te treden als strategisch business partner. We snappen dat je dan meer in huis moet hebben. Doordat wij onderdeel zijn van Florys Groep kunnen wij je ook goed helpen op andere vlakken. Denk hierbij aan it-diensten, de financiële administratie, arbeidsrecht of de salarisverwerkingen. Alles onder één dak. Simpel en vertrouwd. Zo kom je echt tot bloei!

Direct een afspraak maken
Mathijs Vreeken
Mathijs Vreeken

Aanjager, goed luisteren, enthousiasme, sportief en actief. Het liefst met elkaar! Dat zijn typeringen die het beste passen. Diverse ervaring opgedaan in management, recruitment, pionieren en starten van new business en blijft zich hierin graag in ontwikkelen. Familyman, steekt in de zomer graag de bbq aan, af en toe stoere-mannen dingen doen!

Walter Leenheer
Walter Leenheer

Sportief aangelegd, commercieel ingesteld. Zakelijk met een persoonlijk karakter. Krijgt energie van klantcontact, organisaties helpen bij het vinden van talent om hun businessdoelstellingen te realiseren. Afgelopen jaren bij Intro in verschillende commerciële rollen actief geweest. In zijn vrije tijd is deze dappere kerel actief als reservist bij de Landmacht.

Ruben van Mourik
Ruben van Mourik

Opgeleid als jurist, de afgelopen jaren HR-manager geweest binnen Florys Groep. Interesse in de menskant van organisaties. Sparringpartner voor ondernemers. Krijgt energie van een goed gesprek. Meestal met een (glim)lach. Sportliefhebber, boekenverslinder.

Onze opdrachtgevers

Wij zijn Brys


 Bij tegenwind geven
wij jou dat extra duwtje
in de rug