WerkgeversBrys voor werkgevers

Wij zijn drie energieke mannen met een frisse blik op de wereld van recruitment en HR. Vanuit Brys helpen wij bedrijven en stichtingen bij hun personeelsvragen op het gebied van: Finance, HR, Office/support, Administratie, Marketing, Sales & Management. 

De 3 kenmerken van Brys:

1.Blussen
Heb je acuut behoefte aan een professional om de continuïteit van jouw bedrijf te waarborgen? Wij nemen de eerste pijn bij je weg. Dit doen we door gebruik te maken van ons uitgebreide netwerk en onze sterke database. Door steeds slimmere technieken te gebruiken zoals videorecruitment, assessments en gerichte marketingcampagnes kunnen wij snel schakelen en zorgen wij voor de juiste match.

2.Borgen
Brandjes moeten geblust worden, maar hoe mooi is het als jouw HR-organisatie straks staat als een huis? Samen met jou werken wij aan ditzelfde doel. Door duurzaam met elkaar op te trekken en ons in te leven in jouw bedrijfscultuur, vinden we dé kandidaat die ook op lange termijn bij jouw organisatie past. Het matchen van jouw bedrijfscultuur met de drijfveren van de kandidaat is hierin de sleutel tot succes. 

3.Bloeien
Een relatie is pas écht goed als jouw organisatie erdoor tot bloei komt. Jouw uitdagingen houden natuurlijk niet op waar recruitment stopt. Maar ook dat is op te lossen. Als onderdeel van Florys Groep kunnen we je namelijk ook helpen op het gebied van IT, financiële administratie, belastingen, arbeidsrecht of salarisverwerkingen. Alles onder één dak. Simpel en vertrouwd. Zo kom je écht tot bloei!

"
Brys is onderdeel van de Florys Groep. Binnen Florys Groep zijn sinds 2005 meerdere bedrijven actief. Al deze bedrijven opereren op het snijvlak van mens, werk en organisatie. Onze organisatie is gevestigd in Hardinxveld-Giessendam en Alblasserdam. We bedienen met zo’n 120 collega’s klanten door het hele land. Onze missie? Het tot bloei brengen van mensen en organisaties

"
Mathijs Vreeken
Mathijs Vreeken

Aanjager, goed luisteren, enthousiasme, sportief en actief. Het liefst met elkaar! Dat zijn typeringen die het beste passen. Diverse ervaring opgedaan in management, recruitment, pionieren en starten van new business en blijft zich hierin graag in ontwikkelen. Familyman, steekt in de zomer graag de bbq aan, af en toe stoere-mannen dingen doen!

Mathijs Vreeken

Ruben van Mourik
Ruben Van Mourik

Opgeleid als jurist, de afgelopen jaren HR-manager geweest binnen Florys Groep. Interesse in de menskant van organisaties. Sparringpartner voor ondernemers. Krijgt energie van een goed gesprek. Meestal met een (glim)lach. Sportliefhebber, boekenverslinder.

Ruben Van Mourik

Walter Leenheer
Walter Leenheer

Sportief aangelegd, commercieel ingesteld. Zakelijk met een persoonlijk karakter. Krijgt energie van klantcontact, organisaties helpen bij het vinden van talent om hun businessdoelstellingen te realiseren. Afgelopen jaren bij Intro in verschillende commerciële rollen actief geweest. In zijn vrije tijd is deze dappere kerel actief als reservist bij de Landmacht.

Walter Leenheer

Bij tegenwind geven wij jou dat extra duwtje in de rug

Als ondernemer of manager zoek je misschien wel tevergeefs naar fris talent voor jouw organisatie! Bij Brys weten we voor jou de juiste professional te vinden en te behouden.

Brys is onderdeel van Florys Groep en daarom kunnen wij je naast recruitment ook helpen met:

  • HR advies
  • Financiële administratie
  • Salarisadministratie
  • Juridisch advies
  • Verzuim/Re-integratie
  • Data/Business Intelligence
  • Interim dienstverlening
Ik kan een duwtje in de rug gebruiken


Ben jij onze volgende opdrachtgever?