Werkgevers


 

Brys en werkgevers

Vanuit Brys werven wij professionals voor organisaties. We richten ons op banen die je bij elke wat grotere organisatie tegenkomt: Finance, HR, Office/support, Administratie, Marketing, Sales & Management.

Wat ons onderscheidt van andere bureaus is dat we de match op drijfverenniveau en organisatiecultuur proberen te maken. Dat begint al met het aanspreken van de kandidaat. We doen dat op een manier die past bij de doelgroep. Recruiten is verleiden, samen met jou gaan we op zoek naar wat jouw organisatie de kandidaat te bieden heeft.

Direct een afspraak maken

Werkwijze Brys

Waar wordt je doelgroep nu warm van? Wij gieten die informatie in een wervingsplan en gaan voor je aan de slag. Op jobboards, via vacatureposting of door mensen actief de benaderen via sociale media. Op die manier kun je jouw vacatures met een gerust hart aan ons uit handen geven. En dat niet alleen. Als sparringpartner denken we ook graag vanuit een strategische bril mee in jouw personeelsbeleid en HR-vraagstukken. Wij regelen het voor je!

Ons team bestaat uit drie ervaren recruiters. Specialisten met veel ervaring op het gebied van personeelsbehoefte, HR-trajecten en organisatieverandering. En omdat wij onderdeel zijn van de Florys Groep, hebben wij nog veel meer in huis dan alleen recruitment. Door goed naar je te luisteren en te sparren over jouw businessdoelstellingen, bieden wij soms juist verrassend andere oplossingen. Benieuwd? Wij leggen het graag aan je uit.

Mathijs Vreeken

Aanjager, goed luisteren, enthousiasme, sportief en actief. Het liefst met elkaar! Dat zijn typeringen die het beste passen. Diverse ervaring opgedaan in management, recruitment, pionieren en starten van new business en blijft zich hierin graag in ontwikkelen. Familyman, steekt in de zomer graag de bbq aan, af en toe stoere-mannen dingen doen!

Walter Leenheer

Sportief aangelegd, commercieel ingesteld. Zakelijk met een persoonlijk karakter. Krijgt energie van klantcontact, organisaties helpen bij het vinden van talent om hun businessdoelstellingen te realiseren. Afgelopen jaren bij Intro in verschillende commerciële rollen actief geweest. In zijn vrije tijd is deze dappere kerel actief als reservist bij de Landmacht.

Ruben van Mourik

Opgeleid als jurist, de afgelopen jaren HR-manager geweest binnen Florys Groep. Interesse in de menskant van organisaties. Sparringpartner voor ondernemers. Krijgt energie van een goed gesprek. Meestal met een (glim)lach. Sportliefhebber, boekenverslinder.

Onze opdrachtgevers

Wij zijn Brys


 Bij tegenwind geven
wij jou dat extra duwtje
in de rug