Over BrysBrys voor professionals & werkgevers

Wij zijn Brys...

En wij staan klaar om jou te begeleiden naar de volgende stap in jouw carrière. We zijn geen snelle jongens maar denken mee in het maken van carrièrekeuzes. Door weer en wind.

Of je carrière nu gaat richting: Finance, HR, Office/support, Administratie, Marketing, Sales & Management. Wij helpen jou de keuze te maken die bij jou past.

Of zoek je als ondernemer of manager misschien wel tevergeefs naar fris talent voor jouw organisatie? Bij Brys weten we voor jou de juiste professional te vinden en te behouden.


"
Met Brys brengen wij jouw carrière naar een hoger plan. Of je nu net klaar bent met je studie of toe bent aan een nieuwe stap, bij ons ben je aan het juiste adres.

"
Adriaan Provoost

Nuchtere en gezellige jongeman en van oorsprong een Zeeuw. Hiervoor 3 jaar gewerkt in de bemiddeling van studenten. Vind het tof om veel nieuwe mensen en bedrijven te leren kennen. De koppeling maken tussen een bedrijf en een kandidaat geeft hem elke keer weer energie. Verder is hij graag met zijn vrienden een biertje aan het doen en staat hij ook altijd open voor een spontane en avontuurlijke reis.

Adriaan Provoost

Ruben Van Mourik

Opgeleid als jurist, de afgelopen jaren HR-manager geweest binnen Florys Groep. Interesse in de menskant van organisaties. Sparringpartner voor ondernemers. Krijgt energie van een goed gesprek. Meestal met een (glim)lach. Sportliefhebber, boekenverslinder.

Ruben Van Mourik

Willemieke de Jong

Jonge, enthousiaste meid die graag anderen verder helpt. Aan het begin van haar carrière en volgt momenteel nog een opleiding. Krijgt energie van dingen regelen, zelfontwikkeling en fijne gesprekken voeren. Komt vanuit de Retail en wil graag meer mensenkennis opdoen. Vind het interessant om zich te focussen op diverse bedrijfsprocessen en hier verbeteringen in te zoeken. Een echte teamspeler die houdt van een gezellige omgeving!

Willemieke de JongEerlijke verhalen

Met Brys brengen wij jouw carrière naar een hoger plan. Of je nu net klaar bent met je studie of toe bent aan een nieuwe stap, bij ons ben je aan het juiste adres. Bij Brys werken we met een team van ervaren recruiters. Geen snelle verkopers, maar sparringpartners die echt met je meedenken. Ieder met z’n eigen uitgebreid netwerk en specialisme.

Door ons goed in jouw situatie te verplaatsen, de juiste vragen te stellen en goed te luisteren willen we de sleutel zijn naar een nieuwe uitdaging. Soms kan een assessment of talentenanalyse ons daar goed bij helpen. De wind in de zeilen van jouw carrière, daar gaan we voor!Sluit je aan bij ons netwerk

Brys gebruikt #videorecruitment om zowel opdrachtgever als kandidaat nóg beter in positie te brengen. De afgelopen maanden hebben we mooie resultaten geboekt en heeft videorecruitment ons geholpen om een aantal kwalitatief sterke ‘matches’ te bouwen. Tevreden klanten en blije kandidaten. Daar worden we bij Brys warm van. 😎

BRYS

Ontdek meer met Cammio

Onze opdrachtgevers