De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

Over Brys

Wij staan klaar om jou te begeleiden naar de volgende stap!

Banner in het symbool van het recruitmentbureau voor hoger opgeleiden: Brys.

Brys voor professionals & werkgevers

Wij zijn Brys…

En wij staan klaar om jou te begeleiden naar de volgende stap in jouw carrière. We zijn geen snelle jongens maar denken mee in het maken van carrièrekeuzes. Door weer en wind.

Of je carrière nu gaat richting: Finance, HR, Office/support, Administratie, Marketing, Sales & Management. Wij helpen jou de keuze te maken die bij jou past.

Of zoek je als ondernemer of manager misschien wel tevergeefs naar fris talent voor jouw organisatie? Bij Brys weten we voor jou de juiste professional te vinden en te behouden.

Iemand belt voor de vacatures voor hoger opgeleiden.

Eerlijke verhalen

Met Brys brengen wij jouw carrière naar een hoger plan. Of je nu net klaar bent met je studie of toe bent aan een nieuwe stap, bij ons ben je aan het juiste adres. Bij Brys werken we met een team van ervaren recruiters. Geen snelle verkopers, maar sparringpartners die echt met je meedenken. Ieder met z’n eigen uitgebreid netwerk en specialisme.

Door ons goed in jouw situatie te verplaatsen, de juiste vragen te stellen en goed te luisteren willen we de sleutel zijn naar een nieuwe uitdaging. Soms kan een assessment of talentenanalyse ons daar goed bij helpen. De wind in de zeilen van jouw carrière, daar gaan we voor!

Team

Sluit je aan bij ons netwerk

Brys gebruikt videorecruitment om zowel opdrachtgever als kandidaat nóg beter in positie te brengen. De afgelopen maanden hebben we mooie resultaten geboekt en heeft videorecruitment ons geholpen om een aantal kwalitatief sterke ‘matches’ te bouwen. Tevreden klanten en blije kandidaten. Daar worden we bij Brys warm van.

Ruben, recruitment consultent bij Brys, buiten aan het werk op een bankje in de polder.
Brys

Wat anderen zeggen over Brys

Bekijk wat anderen zeggen over de werkzaamheden van Brys.

Belangrijke partners

Christelijke Vacature

Christelijke Vacature is een vacaturebank waar sommige vacatures van Brys op terug te vinden zijn. Christelijke Vacature is net als Brys onderdeel van Florys Groep.

Florys Groep

Brys is onderdeel van de Florys Groep net zoals Irys en Intro Personeel. Florys Groep wil graag mensen tot bloei brengen bij hun werkplek.

Irys

Irys is een partner van Brys die gespecialiseerd is in vacatures in de zorg. Irys en Brys werken onderling samen om de beste resultaten te behalen.

Intro Personeel

Intro Personeel is specialist in het bemiddelen van uitzendkrachten in de uitvoerende dienstverlening. Brys is een specialisme op gebied van kantoorpersoneel die is ontstaan vanuit Intro Personeel.