De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

Front Office vacatures

Ben jij op zoek naar front office vacatures? Ontdek bij Brys alle mogelijke functies zoals office manager binnen dit vakgebied. Wij begeleiden jou graag bij het vinden van een nieuwe uitdaging!

Toon vacatures
Filters
Filters
Filters
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Office Manager

Rotterdam
2500 - 3500
32 uur
HBO / WO

Als officemanager ben jij de spin in het web voor de backoffice van dit bedrijf. Het bedrijf draagt bij aan een betere en schonere wereld door het regelen van subsidieaanvragen voor duurzame projecten.

Office Manager

Lekkerkerk
2800 - 4000
40 uur
HBO / WO

Samen met jouw afdeling, bestaande uit 4 personen, zorg jij als Office Manager voor het ontzorgen van de gehele organisatie.

Front Office vacatures voor jou!

Wil je jouw carrière in de front office naar een hoger niveau tillen en de mogelijkheid hebben om door te groeien tot office manager bij een commercieel bedrijf in de omgeving? Dan heeft Brys de perfecte vacatures voor jou! Brys, een toonaangevend bedrijf in de regio, biedt jou de kans om jouw organisatorische vaardigheden en leiderschapspotentieel te benutten.

Front office medewerker

Als front office medewerker speel je een cruciale rol in het creëren van een positieve eerste indruk voor bezoekers en klanten. Je bent verantwoordelijk voor het ontvangen van gasten, het beantwoorden van telefoongesprekken, het beheren van de agenda en het ondersteunen van de dagelijkse kantooractiviteiten. Door jouw vriendelijke en professionele benadering zorg je ervoor dat elke interactie met klanten en collega’s soepel verloopt.

Groei en ontwikkeling

Bij Brys geloven we in groei en ontwikkeling. We bieden mogelijkheden voor interne training en begeleiding, zodat je de vaardigheden kunt verwerven die nodig zijn om door te groeien tot office manager. Je zult de kans krijgen om leiding te geven aan het front office-team, budgetten te beheren, projecten te coördineren en een breed scala aan operationele taken te beheren.

Nieuwsberichten

Ontdek het laatste nieuws

  • Nieuws

Volleybalvereniging Vollido JA2 gesponsord door Brys

De jongens van Volleybalvereniging Vollido JA2 en Brys zijn begonnen aan hun tweede seizoenshelft. Afgelopen zaterdag wist het team een spannende vijfsetter winnend af te sluiten 💪🏻 Goed gedaan jongens!

Lees bericht
  • Nieuws

Een videosollicitatie hoort er tegenwoordig helemaal bij

De plannen van Brys om te gaan werken met videorecruitment waren er in 2019 al, zegt Mathijs. “Maar we hadden vooraf niet kunnen bevroeden dat we het zo snel zouden gaan gebruiken. De lockdowns hebben het proces om via een videoverbinding te solliciteren enorm versneld. Bij één op de vijf sollicitaties zetten we het succesvol […]

Lees bericht
  • Nieuws

Voetbalteam Brys wint Intro Cup 2022!

Op sportpark Souburgh in Alblasserdam is het weer ouderwets gezellig. Door bekende redenen is het alweer bijna drie jaar geleden dat het toernooi werd gehouden. Even lijken regenbuien het toernooi nog in het water te laten vallen. Maar gelukkig kunnen maar liefst 26 voetbalteams aan het begin van de avond starten met het toernooi. Tot […]

Lees bericht
Brys

Reviews Front Office vacatures

Bekijk wat mensen zeggen over de front office vacatures bij jou in de buurt!