De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

Front Office vacatures

Ben jij op zoek naar front office vacatures? Ontdek bij Brys alle mogelijke functies zoals office manager binnen dit vakgebied. Wij begeleiden jou graag bij het vinden van een nieuwe uitdaging!

Toon vacatures
Filters
Filters
Filters
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Planner

Moerdijk
2400 - 3800
38 uur
MBO

Samen met je vijf collega’s die werken als monteur in de buitendienst ga je zorgdragen voor het installeren, onderhouden en keuren van geleverde producten.

Secretaresse

Utrecht
2500 - 3000
32 -
40 uur
MBO

Officemanager, secretaresse, allround administratief medewerker of telefoniste; voor deze afwisselende functie is moeilijk één naam te kiezen! Maar dat is dan ook waar jij van houdt: afwisseling.

Helpdeskmedewerker ICT

Sliedrecht
2750 - 3500
40 uur
MBO

Zoek jij een afwisselende functie waarbij je klanten echt gaat helpen met hun problemen en waarbij je dus veel contact het met klanten en collega’s? Dan past deze rol zeker bij jou.

Sluit je aan bij ons netwerk

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Aanmelden

Casemanager Verzuim

Ridderkerk
2850 - 4850
24 -
40 uur
HBO / WO

Heb jij ervaring als casemanager verzuim of ben jij juist een HR adviseur die zich wil specialiseren in dit vakgebied? Dan kan dit een hele mooie stap voor jou zijn!

Secretaresse Arbo Team

Ridderkerk
2200 - 3350
24 -
40 uur
MBO 3

Kan jij snel schakelen en ben jij de proactieve collega die zorgt dat alles op rolletjes verloopt binnen het Arbo-team? Dan zoeken we jou voor deze rol!

Receptionist

Alphen aan den Rijn
2500 - 3000
28 uur
MBO

Wordt jij het gezicht van deze mooie en internationale organisatie en weet je klanten een goede eerste indruk te geven bij binnenkomst en per telefoon? Dan is deze functie wat voor jou!

Coördinator Trainingen

Alphen aan den Rijn
4000 - 4500
40 uur
HBO / WO

Ga jij bij deze prachtige internationale organisatie het trainingsaanbod coördineren en schuilt er ook een trainer in jou? Dan is deze rol op je lijf geschreven

Officemanager

Alblasserdam
2200 - 3500
24 uur
MBO

Ben je een kei in organiseren en hou je ervan om mensen te ontzorgen?

Verpleegkundige Coördinator

Huis ter Heide
2650 - 3575
24 uur
MBO

Geniet jij van het vak verpleegkunde en deel je deze kennis graag met je collega’s, dan is de functie van Verpleegkundige Coördinator echt iets voor jou!

QHSE Manager

Zevenbergschen Hoek
3600 - 5000
32 -
40 uur
HBO / WO

Heb jij ervaring als KAM Coördinator of QHSE manager en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is deze vacature iets voor jou! Lees snel verder…

Secretaresse

Hardinxveld-Giessendam
2000 - 3300
32 uur
MBO

Ben jij nauwkeurig, zelfstandig en betrouwbaar, dan ben jij de Secretaresse die wij zoeken voor een bedrijf in Hardinxveld-Giessendam! Lees snel verder…

Officemanager

Capelle aan den IJssel
2200 - 3000
40 uur
MBO

Ben jij een echte regelaar en weet je overzicht te houden in het reilen en zeilen van een snelgroeiend bedrijf? Dan ben je bij dit bedrijf zeker op je plek!

Front Office vacatures voor jou!

Wil je jouw carrière in de front office naar een hoger niveau tillen en de mogelijkheid hebben om door te groeien tot office manager bij een commercieel bedrijf in de omgeving? Dan heeft Brys de perfecte vacatures voor jou! Brys, een toonaangevend bedrijf in de regio, biedt jou de kans om jouw organisatorische vaardigheden en leiderschapspotentieel te benutten.

Front office medewerker

Als front office medewerker speel je een cruciale rol in het creëren van een positieve eerste indruk voor bezoekers en klanten. Je bent verantwoordelijk voor het ontvangen van gasten, het beantwoorden van telefoongesprekken, het beheren van de agenda en het ondersteunen van de dagelijkse kantooractiviteiten. Door jouw vriendelijke en professionele benadering zorg je ervoor dat elke interactie met klanten en collega’s soepel verloopt.

Groei en ontwikkeling

Bij Brys geloven we in groei en ontwikkeling. We bieden mogelijkheden voor interne training en begeleiding, zodat je de vaardigheden kunt verwerven die nodig zijn om door te groeien tot office manager. Je zult de kans krijgen om leiding te geven aan het front office-team, budgetten te beheren, projecten te coördineren en een breed scala aan operationele taken te beheren.

Nieuwsberichten

Ontdek het laatste nieuws

  • Nieuws

Wat je allemaal moet weten als je een auto van de zaak rijdt

Rijd je met veel plezier een Tesla Model 3 als auto van de zaak? Je bent niet de enige. Dit model schijnt de populairste leaseauto te zijn. Altijd leuk zo’n leaseauto. Maar wat moet je  allemaal weten als je er eentje mag gaan rijden? Wij helpen je alvast op weg. Als je een auto van […]

Lees bericht
  • Nieuws

Wat zijn atv-dagen (of adv-dagen)?

Een dagje naar de dierentuin met de kids, een lang weekend naar Terschelling of gewoon lekker een extra dagje vrij. De mogelijkheden van atv-dagen zijn eindeloos. Je moet alleen wél de mazzel hebben dat je werkgever ze voor je heeft geregeld. Niet iedereen heeft er namelijk recht op. Voor je een gat in de lucht […]

Lees bericht
  • Nieuws

Waarom je in de sales zou moeten gaan werken

Denk je bij sales aan snelle jongens in strakke pakken? Dat hoeft niet perse zo te zijn. Ook iets minder snelle personen kunnen prima in de branche werken. Zolang je maar beschikt over een flink portie lef, commercieel inzicht en doorzettingsvermogen. Communicatieve vaardigheden, empathie, doorzettingsvermogen, zelfvertrouwen, productkennis, organisatorische vaardigheden, geduld, klantgerichtheid of onderhandelingsvaardigheden. Beschik je […]

Lees bericht
Brys

Reviews Front Office vacatures

Bekijk wat mensen zeggen over de front office vacatures bij jou in de buurt!