De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Toon vacatures

Vacatures Commercieel Medewerker Binnendienst

Filters
Filters
Filters
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Commercieel medewerker binnendienst

Capelle aan den IJssel
Nieuw!
2300 - 3150
40 uur
MBO

Ben jij commercieel ingesteld en vind je het leuk om in een creatieve organisatie te werken? Klik nu voor deze uitdagende kans! 🎁

Accountmanager Parts

Sliedrecht
3000 - 3400
32 -
40 uur
MBO

Ben jij commercieel ingesteld en vind jij het leuk om te werken in een gezellig familiebedrijf? Lees dan snel deze vacature!

Commercieel medewerker binnendienst

Dordrecht
2100 - 2700
40 uur
MBO

Ben jij op zoek naar een dynamische baan en vind jij het niet erg om de telefoon op te pakken? Dan is dit de functie voor jou! Lees snel verder…

Sluit je aan bij ons netwerk

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Aanmelden

Commercieel Medewerker Aftersales

Alphen aan den Rijn
2700 - 3500
40 uur
MBO

Heb jij technische affiniteit en weet je klanten van passend advies te voorzien met betrekking tot service aanvragen? Dan is dit de juiste functie voor jou!

Technisch Adviseur Binnendienst

Ridderkerk
2700 - 3700
39 uur
MBO

Als commercieel technisch adviseur wordt je verantwoordelijk voor het calculeren, aanbieden en verkopen van explosieveilige elektrotechnische producten aan je klanten.

Commercieel Medewerker Binnendienst

Ridderkerk
2500 - 3300
39 uur
MBO

Als commercieel medewerker binnendienst ga je werken bij een mooi en nuchter bedrijf in Ridderkerk. Als commercieel medewerker binnendienst, inside sales of verkoper binnendienst word je verantwoordelijk voor het adviseren, aanbieden en verkopen van eigen producten aan klanten.

Sales Support Medewerker

Alphen aan den Rijn
2500 - 3500
40 uur
MBO

In deze administratieve rol ondersteun je proactief de accountmanagers om de klanten optimaal te kunnen bedienen. Spreekt jou dit aan? Lees dan snel verder!

Commercieel medewerker

Capelle aan den IJssel
2300 - 3150
40 uur
MBO

Ben jij commercieel ingesteld en vind je het leuk om in een creatieve organisatie te werken? Klik nu voor deze uitdagende kans!🎁

Service Adviseur

Dordrecht
2500 - 3500
32 -
40 uur
MBO

Wil jij als eerste aanspreekpunt klanten volledig ontzorgen en adviseren op het gebied van mobiliteit? Dan is deze functie als Service Adviseur in Dordrecht echt iets voor jou, lees snel verder!🚗

Commercieel medewerker

Ridderkerk
2500 - 3500
40 uur
MBO

Ben jij commercieel ingesteld en vind je leuk om in een dynamische functie te werken? Dan is deze functie echt iets voor jou. Lees dan snel verder..

Accountmanager Binnendienst

Alphen aan den Rijn
3400 - 4100
40 uur
HBO / WO

Werk jij graag met mooie klanten en mooie producten? Weet jij hoe je klanten tevreden de deur uit kunt laten lopen? Dan is dit een mooie functie voor jou!

Technical Support Medewerker

Arkel
2700 - 3200
40 uur
MBO

Als Technical Support Medewerker ga je klanten advies geven voor het gebruik van bouwkundige producten.

Commercieel medewerker niks voor jou?

Ben je erachter gekomen dat commercieel medewerker toch niks voor jou is. Bekijk dan alle commerciële functies die worden aangeboden door Brys om de juiste uitdaging te vinden die bij jou past!

Alle commerciële vacatures

Professional spreken bij jouw vraagstuk?

Zou jij graag willen sparren met een professional bij jouw vraagstuk in de zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Onze professionals staan je graag te woord. Neem gerust contact met ons op!

Contact

Wat is een commercieel medewerker?

Een commercieel medewerker is iemand die binnen een organisatie verantwoordelijk is voor commerciële en verkoopgerelateerde taken. De specifieke rol en verantwoordelijkheden kunnen variëren afhankelijk van de sector en het bedrijf, maar over het algemeen houdt een commercieel medewerker zich bezig met activiteiten die bijdragen aan de verkoop en groei van een bedrijf.

Enkele kerntaken en verantwoordelijkheden van een commercieel medewerker kunnen zijn:

  1. Klantcontact: Het onderhouden van contact met bestaande klanten en het werven van nieuwe klanten. Dit kan zowel telefonisch, per e-mail als face-to-face zijn.
  2. Offertes opstellen: Op basis van de behoeften van de klant een passende offerte maken.
  3. Orderverwerking: Het invoeren en beheren van klantorders in het systeem van het bedrijf.
  4. Product- of dienstpresentatie: Klanten informeren over de producten of diensten van het bedrijf, vaak met als doel een verkoop te realiseren.
  5. Marktonderzoek: Onderzoek doen naar markttrends, concurrentieanalyse en het identificeren van potentiële nieuwe klanten of markten.
commercieel medewerker binnedienst die aan het bellen is met klanten.
Brys

Reviews commercieel medewerker

Bekijk wat mensen zeggen over de vacatures als commercieel medewerker binnendienst bij Brys.