De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

Salaris Administratief Medewerker

Wil jij weten wat een salaris Administratief Medewerker zou kunnen zijn? Wij vertellen je graag aan welk salaris je moet denken als het gaat om de functie: Administratief Medewerker.

<- Alle salarissen van kantoorbanen

Hoeveel verdient een Administratief Medewerker aan salaris in Nederland?

Een administratief medewerker in Nederland verdient gemiddeld € 2.910 bruto per maand. Salarissen variëren van € 2.135 (laag) tot € 4.000 (hoog). Bij het salaris van een administratief medewerker heb je vaak te maken met verschillende factoren die het salaris bepalen:

  1. Per stad: De stad waar je het best salaris verdient als administratief medewerker is Loosdrecht. Daarna volgen al snel de grote steden in Nederland (Rotterdam en Amsterdam).
  2. Opleidingsniveau: Uiteraard speelt opleiding ook een rol in het salaris. Bij de functie als administratief medewerker zitten er geen grote verschillen in salaris qua opleiding. Lees meer.
  3. Provincie: De provincie die het best betaald als administratief medewerker is Drenthe. Daarna volgen al snel Zuid en Noord Holland.

Veel vacatures als Administratief Medewerker

We zijn verheugd om jullie te informeren over de overvloed aan spannende kansen die momenteel beschikbaar zijn bij Brys voor de rol van Administratief Medewerker. Heb jij ambitie om Administratief Medewerker te worden bij een baan die bij jou past. Kijk gerust door onze vacatures heen of spreek een professional.

Naar vacatures

Salaris Administratief Medewerker per opleiding

Universiteit opgeleid krijg je minimaal € 2.575,-

HBO opgeleid krijg je minimaal €2.510,-

MBO: krijg je minimaal €2.375,-

VMBO: krijg je minimaal €2.340,-

Contact

Brys heeft een breed aanbod aan administratief medewerker vacatures door hoger zijn dan het gemiddelde salaris.

Toon vacatures
Filters
Filters
Filters
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Assistent Controller

Bodegraven
2300 - 3800
40 uur
HBO / WO

Ben jij leergierig, procesmatig en cijfermatig sterk? Solliciteer dan op deze vacature van assistent controller.

Financieel Medewerker

Hardinxveld-Giessendam
2600 - 3500
24 uur
MBO

Financiële administratie, loonadministratie, bankboekingen en facturen zijn dingen die jou aanspreken. Ben je ook nog eens parttime beschikbaar en woon je in de omgeving van Hardinxveld-Giessendam? Bij een vastgoedontwikkelaar in de regio zoeken we dus een parttime administratief medewerker.

Financieel Administratief Medewerker

Rotterdam
3500 - 3900
40 uur
MBO

Als Administratief Administratief Medewerker of Assistent Financial Controller ben je mede verantwoordelijk voor de Finance activiteiten binnen een bedrijf wat is gespecialiseerd in het aanbieden en ontwikkelen van tanktransport, met de focus op minerale- en chemische producten. Samen met je collega’s werk je voor de Nederlandse, Duitse en Zwitserse entiteiten.

Sluit je aan bij ons netwerk

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Aanmelden

Bedrijfsadministrateur

Utrecht
2300 - 3500
24 -
40 uur
MBO

Heb jij een opleiding afgerond als bedrijfsadministrateur of praktijkdiploma boekhouden en ben je op zoek naar een mooie (eerste) financiële uitdaging? Assistent financial controller, bedrijfsadministrateur of financieel administratief medewerker, deze functie laat zich niet onder één noemer vallen. Wat vaststaat is dat jij houdt van afwisseling in je werk!

Medewerker Crediteuren

Barendrecht
2800 - 3800
32 uur
HBO / WO

Ben jij als medewerker crediteuren toe aan een nieuwe stap en wil je een brede rol krijgen op het gebied van crediteuren? Dan is dit jouw kans!

Financieel Administratief Medewerker

Werkendam
2800 - 3400
24 uur
MBO

De ideale baan als parttime medewerker. Wij zijn op zoek naar een financieel administratief medewerker voor een mooie technische organisatie in Werkendam.

Financieel Administratief Medewerker

Dordrecht
3200 - 3500
40 uur
MBO

Als financieel administratief medewerker, bij een internationaal bedrijf gevestigd in het waterrijke Dordrecht verzorg jij samen met jouw directe collega’s de gehele financiële administratie. Ook heb je regelmatig contact met jouw collega’s uit bijvoorbeeld Italië, Frankrijk, Letland enzovoorts. Een mondje Engels spreken is dus wel een must.

Administratief Medewerker

Gorinchem
2350 - 3500
40 uur
MBO

Werk jij graag met data en kun je nauwkeurig werken? Dan is deze rol op je lijf geschreven!

Financieel administratief medewerker

Zwijndrecht
2500 - 3200
32 -
40 uur
MBO

Ben jij toe aan je eerste of tweede stap in jou Financiële carrière? Dan is deze functie bij deze gezellige en warme organisatie echt iets voor jou!

Administratief medewerker

Hendrik-Ido-Ambacht
2500 - 3500
36 -
40 uur
MBO

Ben jij die administratieve kei en ook nog eens nauwkeurig? Dan is deze vacature van Financieel Administratief medewerker echt iets voor jou.

Secretaresse

Utrecht
2500 - 3000
32 -
40 uur
MBO

Officemanager, secretaresse, allround administratief medewerker of telefoniste; voor deze afwisselende functie is moeilijk één naam te kiezen! Maar dat is dan ook waar jij van houdt: afwisseling.

Administratief Medewerker (32-40 uur)

Waddinxveen
2500 - 3200
40 uur
MBO

Ben jij administratief sterk en zorg jij ervoor dat alle leveranciers op de juiste wijze staan ingeschreven in jullie systeem? Werk je daarnaast graag in teamverband en ben je niet beroerd om (indien nodig) bij te springen bij de receptie? Dan is deze veelzijdige rol wat voor jou!

Nieuwsberichten

Ontdek het laatste nieuws

  • Nieuws

Wat je allemaal moet weten als je een auto van de zaak rijdt

Rijd je met veel plezier een Tesla Model 3 als auto van de zaak? Je bent niet de enige. Dit model schijnt de populairste leaseauto te zijn. Altijd leuk zo’n leaseauto. Maar wat moet je  allemaal weten als je er eentje mag gaan rijden? Wij helpen je alvast op weg. Als je een auto van […]

Lees bericht
  • Nieuws

Wat zijn atv-dagen (of adv-dagen)?

Een dagje naar de dierentuin met de kids, een lang weekend naar Terschelling of gewoon lekker een extra dagje vrij. De mogelijkheden van atv-dagen zijn eindeloos. Je moet alleen wél de mazzel hebben dat je werkgever ze voor je heeft geregeld. Niet iedereen heeft er namelijk recht op. Voor je een gat in de lucht […]

Lees bericht
  • Nieuws

Waarom je in de sales zou moeten gaan werken

Denk je bij sales aan snelle jongens in strakke pakken? Dat hoeft niet perse zo te zijn. Ook iets minder snelle personen kunnen prima in de branche werken. Zolang je maar beschikt over een flink portie lef, commercieel inzicht en doorzettingsvermogen. Communicatieve vaardigheden, empathie, doorzettingsvermogen, zelfvertrouwen, productkennis, organisatorische vaardigheden, geduld, klantgerichtheid of onderhandelingsvaardigheden. Beschik je […]

Lees bericht