De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

Salaris Administratief Medewerker

Wil jij weten wat een salaris Administratief Medewerker zou kunnen zijn? Wij vertellen je graag aan welk salaris je moet denken als het gaat om de functie: Administratief Medewerker.

<- Alle salarissen van kantoorbanen

Hoeveel verdient een Administratief Medewerker aan salaris in Nederland?

Een administratief medewerker in Nederland verdient gemiddeld € 2.910 bruto per maand. Salarissen variëren van € 2.135 (laag) tot € 4.000 (hoog). Bij het salaris van een administratief medewerker heb je vaak te maken met verschillende factoren die het salaris bepalen:

  1. Per stad: De stad waar je het best salaris verdient als administratief medewerker is Loosdrecht. Daarna volgen al snel de grote steden in Nederland (Rotterdam en Amsterdam).
  2. Opleidingsniveau: Uiteraard speelt opleiding ook een rol in het salaris. Bij de functie als administratief medewerker zitten er geen grote verschillen in salaris qua opleiding. Lees meer.
  3. Provincie: De provincie die het best betaald als administratief medewerker is Drenthe. Daarna volgen al snel Zuid en Noord Holland.

Veel vacatures als Administratief Medewerker

We zijn verheugd om jullie te informeren over de overvloed aan spannende kansen die momenteel beschikbaar zijn bij Brys voor de rol van Administratief Medewerker. Heb jij ambitie om Administratief Medewerker te worden bij een baan die bij jou past. Kijk gerust door onze vacatures heen of spreek een professional.

Naar vacatures

Salaris Administratief Medewerker per opleiding

Universiteit opgeleid krijg je minimaal € 2.575,-

HBO opgeleid krijg je minimaal €2.510,-

MBO: krijg je minimaal €2.375,-

VMBO: krijg je minimaal €2.340,-

Contact

Brys heeft een breed aanbod aan administratief medewerker vacatures door hoger zijn dan het gemiddelde salaris.

Toon vacatures
Filters
Filters
Filters
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Financieel Administratief Medewerker

Hendrik-Ido-Ambacht
2400 - 2750
24 -
32 uur
MBO

Blink jij uit in financiële administratie en ben jij op zoek naar een allround functie? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

Financieel Administratief Medewerker

Barendrecht
2500 - 3500
40 uur
MBO

Zoek jij een mooie financieel administratieve functie bij een bedrijf in regio Barendrecht? Lees dan snel verder..

Debiteurenbeheerder

Alphen aan den Rijn
2300 - 3100
40 uur
MBO

Heb jij ervaring met Financiële administratie en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? dan is deze veelzijdige functie echt wat voor jou! Lees snel verder..

Sluit je aan bij ons netwerk

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Aanmelden

Financieel Administratief Medewerker

Hendrik-Ido-Ambacht
2400 - 3500
40 uur
HBO / WO

Daar is ‘ie dan: je nieuwe job als Debiteuren Beheerder. Jouw #1 doel is dat de gehele debiteuren administratie en opvolging altijd on point is; zodat onze wereldwijde klanten op tijd hun facturen aan ons betalen.

Medewerker Contractadministratie

Alphen aan den Rijn
2500 - 3000
32 uur
MBO

Ben jij administratief sterk en werk je graag in een gezellig team? Dan is deze functie wat voor jou!

Administratief medewerker

Gorinchem
2300 - 2700
40 uur
MBO

Ben jij die administratieve kracht die een baan zoekt in de maritieme sector? Dan is deze functie echt iets voor jou. Lees snel verder…

Debiteurenbeheerder

Alphen aan den Rijn
2300 - 3100
40 uur
MBO

Heb jij ervaring met Financiële administratie en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? dan is deze veelzijdige functie echt wat voor jou! Lees snel verder..

Document Controller

Schelluinen
2000 - 3000
40 uur
MBO

Kan jij nauwkeurig te werk gaan en ben jij op zoek naar een administratieve functie? Dan is deze vacature echt iets voor jou. Lees snel verder!

Office manager

Papendrecht
3200 - 4000
40 uur
MBO

Office, een woord dat jou als Office Medewerker, Office Assistent, Office Manager of Administratief Medewerker als een ‘speeltuin’ in de oren klinkt. Administratieve ondersteuning, projectdocumenten, planning en voorraadbeheer zijn onder andere jouw taken.

Financieel Administratief Medewerker

Rotterdam
2500 - 3500
32 -
40 uur
MBO

Blink jij uit in financiële administratie? Zoek jij een baan als Financieel Medewerker bij een groeiende internationale organisatie in de maritieme sector? Lees dan snel verder.

Financieel Medewerker Tijdelijk

Gouda
2000 - 2700
16 -
32 uur
MBO

Wil jij als afstudeerder, werkstudent of deeltijdstudent vast gerichte ervaring opdoen als Financieel Medewerker dan is dit je kans! Nieuwsgierig? Lees dan snel verder…

Financieel Medewerker

Sliedrecht
2500 - 3250
20 -
24 uur
MBO

Parttime functie voor een financieel administratief medewerker in de regio Sliedrecht. Past dit bij jou? Lees dan snel verder…

Nieuwsberichten

Ontdek het laatste nieuws

  • Nieuws

Jouw carrière naar een hoger plan tillen? Zo doe je dat

Jouw carrière naar een hoger plan brengen. Brys helpt daar graag aan mee natuurlijk. Sterker nog: onze recruiters zijn dagelijks bezig om mensen te helpen een stapje hogerop te komen. Maar hoe doe je dat?   Een mooie loopbaan waarin je van betekenis kan zijn. Wie wil dat nu niet? Toch is het nog een […]

Lees bericht
  • Nieuws

Waar Brys voor zorgt? Dat jij je kan ontwikkelen op een plek die bij je past

Zoek je een baan in de marketing, sales, HR, commercie of een andere officefunctie? Klop dan zeker bij Brys aan, zegt recruiter Jenty Treuren. “Op een persoonlijke manier bemiddelen wij professionals naar een vaste baan waarin je kan (door)groeien en ontwikkelen.” Die persoonlijke werkwijze is kenmerkend voor Brys, zegt Jenty, talent sourcing specialist bij de […]

Lees bericht
  • Nieuws

Op deze dag van de week ben jij (waarschijnlijk) het minst productief

Wat is er fijner dan een lekkere productieve werkdag te hebben? Amerikaanse wetenschappers deden onderzoek naar de productiviteit van werknemers op werkdagen. “Het blijkt dat het computergebruik toeneemt tijdens de week, maar opvallend daalt op vrijdagen.” De onderzoekers deden twee jaar lang onderzoek naar het computergebruik van 789 kantoormensen bij grote bedrijven in de Amerikaanse […]

Lees bericht