De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

Commercieel Medewerker Binnendienst Salaris

Wil jij weten wat een commercieel medewerker binnendienst salaris zou kunnen zijn? Wij vertellen je graag aan welk salaris je moet denken als het gaat om de functie: commercieel medewerker binnendienst.

<- Alle salarissen van kantoorbanen

Wat is het salaris van een commercieel medewerker binnendienst?

€ 4.100 bruto per maand. Bekijk vacatures!

€ 3.190 bruto per maand. Bekijk vacatures!

€ 2.280 bruto per maand. Bekijk vacatures!

Voordelen commercieel medewerker binnendienst salaris

 1. Basis Verkoopervaring: Ontwikkel fundamentele verkoopvaardigheden zoals klantinteractie, communicatie en klantrelatiebeheer.
 2. Product- en Industriekennis: Bouw diepgaande kennis op over producten, diensten en de bedrijfsbranche voor effectieve communicatie.
 3. Teamwork en Samenwerking: Werk nauw samen met verschillende teams en afdelingen voor waardevolle samenwerkingsvaardigheden.
 4. Klantrelaties opbouwen: Bouw positieve relaties op met klanten en creëer netwerken voor toekomstige kansen.
 5. Begrip van Verkoopproces: Krijg inzicht in het hele verkoopproces, van prospect tot afronding, voor groeimogelijkheden.
 6. Mogelijkheden voor Groei: Openingen voor interne groei richting senior rollen en leiderschap.
 7. Stressbeheer en Multitasking: Ontwikkel stressbestendigheid en multitaskingvaardigheden.
 8. Aanscherpen van Verkoopvaardigheden: Verfijn verkoopvaardigheden via diverse scenario’s en interacties.

Starten als commercieel medewerker binnendienst biedt niet alleen een solide basis voor verkoop en zakelijke relaties, maar ontwikkelt ook waardevolle vaardigheden voor je professionele leven.

Veel vacatures als Commercieel Medewerker Binnendienst

We zijn verheugd om jullie te informeren over de overvloed aan spannende kansen die momenteel beschikbaar zijn bij Brys voor de rol van Commercieel Medewerker Binnendienst. Heb jij ambitie om Commercieel Medewerker Binnendienst te worden bij een baan die bij jou past. Kijk gerust door onze vacatures heen of spreek een professional.

Naar vacatures

Commercieel Medewerker Binnendienst salaris per opleiding

Universiteit opgeleid krijg je minimaal € 2.705,-

HBO opgeleid krijg je minimaal €2.670,-

MBO: krijg je minimaal €2.645,-

VMBO: krijg je minimaal €2.510,-

Contact

Wil jij nou ook het beste verdienen als Commercieel Medewerker Binnendienst? Bekijk dan snel de vacatures hieronder.

Toon vacatures
Filters
Filters
Filters
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Commercieel medewerker binnendienst

Capelle aan den IJssel
Nieuw!
2300 - 3150
40 uur
MBO

Ben jij commercieel ingesteld en vind je het leuk om in een creatieve organisatie te werken? Klik nu voor deze uitdagende kans! 🎁

Accountmanager Parts

Sliedrecht
3000 - 3400
32 -
40 uur
MBO

Ben jij commercieel ingesteld en vind jij het leuk om te werken in een gezellig familiebedrijf? Lees dan snel deze vacature!

Commercieel medewerker binnendienst

Dordrecht
2100 - 2700
40 uur
MBO

Ben jij op zoek naar een dynamische baan en vind jij het niet erg om de telefoon op te pakken? Dan is dit de functie voor jou! Lees snel verder…

Sluit je aan bij ons netwerk

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Aanmelden

Technisch Adviseur Binnendienst

Ridderkerk
2700 - 3700
39 uur
MBO

Als commercieel technisch adviseur wordt je verantwoordelijk voor het calculeren, aanbieden en verkopen van explosieveilige elektrotechnische producten aan je klanten.

Commercieel Medewerker Binnendienst

Ridderkerk
2500 - 3300
39 uur
MBO

Als commercieel medewerker binnendienst ga je werken bij een mooi en nuchter bedrijf in Ridderkerk. Als commercieel medewerker binnendienst, inside sales of verkoper binnendienst word je verantwoordelijk voor het adviseren, aanbieden en verkopen van eigen producten aan klanten.

Service Adviseur

Dordrecht
2500 - 3500
32 -
40 uur
MBO

Wil jij als eerste aanspreekpunt klanten volledig ontzorgen en adviseren op het gebied van mobiliteit? Dan is deze functie als Service Adviseur in Dordrecht echt iets voor jou, lees snel verder!🚗

Commercieel medewerker

Ridderkerk
2500 - 3500
40 uur
MBO

Ben jij commercieel ingesteld en vind je leuk om in een dynamische functie te werken? Dan is deze functie echt iets voor jou. Lees dan snel verder..

Accountmanager Binnendienst

Alphen aan den Rijn
3400 - 4100
40 uur
HBO / WO

Werk jij graag met mooie klanten en mooie producten? Weet jij hoe je klanten tevreden de deur uit kunt laten lopen? Dan is dit een mooie functie voor jou!

Commercieel Medewerker Aftersales

Alphen aan den Rijn
2700 - 3500
40 uur
MBO

Heb jij technische affiniteit en weet je klanten van passend advies te voorzien met betrekking tot service aanvragen? Dan is dit de juiste functie voor jou!

Technical Support Medewerker

Arkel
2700 - 3200
40 uur
MBO

Als Technical Support Medewerker ga je klanten advies geven voor het gebruik van bouwkundige producten.

Commercieel Medewerker Verhuur

Amsterdam
2750 - 3600
40 uur
MBO

Het bedrijf is actief in de verhuur van hoogwerkers. Als medewerker verhuur zorg jij dat de juiste machine, in de juiste staat op de juiste plek is. 

Commercieel Medewerker

Hoogvliet
2600 - 3500
32 uur
MBO

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste commercieel medewerker binnendienst in Hoogvliet. Je gaat werken bij een bedrijf wat technische voertuigen assembleert, verhuurt en verkoopt. 

Nieuwsberichten

Ontdek het laatste nieuws

 • Nieuws

Jouw carrière naar een hoger plan tillen? Zo doe je dat

Jouw carrière naar een hoger plan brengen. Brys helpt daar graag aan mee natuurlijk. Sterker nog: onze recruiters zijn dagelijks bezig om mensen te helpen een stapje hogerop te komen. Maar hoe doe je dat?   Een mooie loopbaan waarin je van betekenis kan zijn. Wie wil dat nu niet? Toch is het nog een […]

Lees bericht
 • Nieuws

Waar Brys voor zorgt? Dat jij je kan ontwikkelen op een plek die bij je past

Zoek je een baan in de marketing, sales, HR, commercie of een andere officefunctie? Klop dan zeker bij Brys aan, zegt recruiter Jenty Treuren. “Op een persoonlijke manier bemiddelen wij professionals naar een vaste baan waarin je kan (door)groeien en ontwikkelen.” Die persoonlijke werkwijze is kenmerkend voor Brys, zegt Jenty, talent sourcing specialist bij de […]

Lees bericht
 • Nieuws

Op deze dag van de week ben jij (waarschijnlijk) het minst productief

Wat is er fijner dan een lekkere productieve werkdag te hebben? Amerikaanse wetenschappers deden onderzoek naar de productiviteit van werknemers op werkdagen. “Het blijkt dat het computergebruik toeneemt tijdens de week, maar opvallend daalt op vrijdagen.” De onderzoekers deden twee jaar lang onderzoek naar het computergebruik van 789 kantoormensen bij grote bedrijven in de Amerikaanse […]

Lees bericht