De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

Commercieel Medewerker Binnendienst Salaris

Wil jij weten wat een commercieel medewerker binnendienst salaris zou kunnen zijn? Wij vertellen je graag aan welk salaris je moet denken als het gaat om de functie: commercieel medewerker binnendienst.

<- Alle salarissen van kantoorbanen

Wat is het salaris van een commercieel medewerker binnendienst?

€ 4.100 bruto per maand. Bekijk vacatures!

€ 3.190 bruto per maand. Bekijk vacatures!

€ 2.280 bruto per maand. Bekijk vacatures!

Voordelen commercieel medewerker binnendienst salaris

 1. Basis Verkoopervaring: Ontwikkel fundamentele verkoopvaardigheden zoals klantinteractie, communicatie en klantrelatiebeheer.
 2. Product- en Industriekennis: Bouw diepgaande kennis op over producten, diensten en de bedrijfsbranche voor effectieve communicatie.
 3. Teamwork en Samenwerking: Werk nauw samen met verschillende teams en afdelingen voor waardevolle samenwerkingsvaardigheden.
 4. Klantrelaties opbouwen: Bouw positieve relaties op met klanten en creëer netwerken voor toekomstige kansen.
 5. Begrip van Verkoopproces: Krijg inzicht in het hele verkoopproces, van prospect tot afronding, voor groeimogelijkheden.
 6. Mogelijkheden voor Groei: Openingen voor interne groei richting senior rollen en leiderschap.
 7. Stressbeheer en Multitasking: Ontwikkel stressbestendigheid en multitaskingvaardigheden.
 8. Aanscherpen van Verkoopvaardigheden: Verfijn verkoopvaardigheden via diverse scenario’s en interacties.

Starten als commercieel medewerker binnendienst biedt niet alleen een solide basis voor verkoop en zakelijke relaties, maar ontwikkelt ook waardevolle vaardigheden voor je professionele leven.

Veel vacatures als Commercieel Medewerker Binnendienst

We zijn verheugd om jullie te informeren over de overvloed aan spannende kansen die momenteel beschikbaar zijn bij Brys voor de rol van Commercieel Medewerker Binnendienst. Heb jij ambitie om Commercieel Medewerker Binnendienst te worden bij een baan die bij jou past. Kijk gerust door onze vacatures heen of spreek een professional.

Naar vacatures

Commercieel Medewerker Binnendienst salaris per opleiding

Universiteit opgeleid krijg je minimaal € 2.705,-

HBO opgeleid krijg je minimaal €2.670,-

MBO: krijg je minimaal €2.645,-

VMBO: krijg je minimaal €2.510,-

Contact

Wil jij nou ook het beste verdienen als Commercieel Medewerker Binnendienst? Bekijk dan snel de vacatures hieronder.

Toon vacatures
Filters
Filters
Filters
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Klantenservice Medewerker Verzekeringen

Amsterdam
2500 - 2900
32 -
40 uur
MBO

Medewerker klantenservice, customer service, commercieel binnendienst of sales support: het maakt jou niet uit hoe ze je noemen! Als jij jouw sociale skills maar kwijt kunt in het blij maken van jouw klant.

Commercieel Medewerker Binnendienst

Dordrecht
3000 - 4000
40 uur
MBO

Ben jij graag de spil in het web als het gaat om de commerciele processen? Wordt jij verder blij van het helpen van klanten en voorzie jij ze graag van het beste advies? Dan is deze rol zeker wat voor jou!

Commercieel Medewerker Binnendienst

Alblasserdam
2500 - 4000
40 uur
MBO

Heb jij affiniteit met elektrotechniek, maar beschik je daarnaast ook over commercieel talent? Dan is dit de ideale kans om dit te combineren in deze mooie functie.

Sluit je aan bij ons netwerk

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Aanmelden

Sales Support

Barendrecht
2200 - 3000
40 uur
MBO

Ben jij administratief en commercieel sterk? Vind je het leuk om als spin in het web te functioneren? Dan is deze functie wat voor jou!

Commercieel Medewerker Binnendienst

Almelo
3000 - 4500
40 uur
MBO

Zorg jij dat alle commerciële processen op een rolletje verlopen en dat je samen met het commerciële team mooie resultaten boekt? Kom dan eens praten met ons voor deze prachtige en diverse rol.

Commercieel Medewerker Binnendienst

Sliedrecht
2800 - 3400
32 -
40 uur
HBO / WO

Dagelijks schakelen met klanten over de hele wereld? Tegelijkertijd werken binnen een kleinschalig team? Binnen deze HBO salesfunctie bij een marktleider komen alle mooie dingen samen!

Commercieel Medewerker Binnendienst

Meerkerk
2700 - 3500
32 -
40 uur
MBO

Een dynamische schakelfunctie als Commercieel Medewerker Binnendienst! In deze rol zet jij jouw service- en klantgerichte kwaliteiten in om de klanttevredenheid zo hoog mogelijk te houden.

Sales Support Medewerker

Schelluinen
2800 - 3500
40 uur
MBO

In deze functie als sales support medewerker ondersteun je de sales manager door het verrichten van commerciële en administratieve werkzaamheden. Hierbij kan je denken aan het opstellen en uitwerken van offertes en orders.

Schadebehandelaar Multibranche

Utrecht
2700 - 3500
24 -
40 uur
MBO

Zoek je een leuke functie in de verzekeringsbranche? Ben je op zoek naar afwisseling in werk, een persoonlijke werksfeer én de mogelijkheid om je op lange termijn te kunnen ontwikkelen? Dan is dit jóuw functie.

Customer Service Medewerker

Berkel en Rodenrijs
2500 - 3500
32 -
40 uur
MBO 3

Leuke en afwisselende functie binnen een fijn en gezellig bedrijf. Ben jij daarom commercieel en houd je van afwisseling? Dan is deze rol wat voor jou!

Administratief Medewerker

Utrecht
2000 - 3000
24 -
40 uur
MBO 3

Ben jij nauwkeurig en vind jij het leuk om als Administratief Medewerker bij te dragen aan tevreden klanten? Dan is deze functie bij dit groeiende en gezellige bedrijf echt iets voor jou! 

Accountmanager Junior

Utrecht
2500 - 3000
40 uur
MBO 3

Ben jij commercieel: houd jij je graag bezig met klanten werven én relatiebeheer in een B2B rol? Werk je daarnaast graag bij een marktleider in de verzekeringswereld? Dan is dit de ideale functie voor jou!

Nieuwsberichten

Ontdek het laatste nieuws

 • Nieuws

Wat je allemaal moet weten als je een auto van de zaak rijdt

Rijd je met veel plezier een Tesla Model 3 als auto van de zaak? Je bent niet de enige. Dit model schijnt de populairste leaseauto te zijn. Altijd leuk zo’n leaseauto. Maar wat moet je  allemaal weten als je er eentje mag gaan rijden? Wij helpen je alvast op weg. Als je een auto van […]

Lees bericht
 • Nieuws

Wat zijn atv-dagen (of adv-dagen)?

Een dagje naar de dierentuin met de kids, een lang weekend naar Terschelling of gewoon lekker een extra dagje vrij. De mogelijkheden van atv-dagen zijn eindeloos. Je moet alleen wél de mazzel hebben dat je werkgever ze voor je heeft geregeld. Niet iedereen heeft er namelijk recht op. Voor je een gat in de lucht […]

Lees bericht
 • Nieuws

Waarom je in de sales zou moeten gaan werken

Denk je bij sales aan snelle jongens in strakke pakken? Dat hoeft niet perse zo te zijn. Ook iets minder snelle personen kunnen prima in de branche werken. Zolang je maar beschikt over een flink portie lef, commercieel inzicht en doorzettingsvermogen. Communicatieve vaardigheden, empathie, doorzettingsvermogen, zelfvertrouwen, productkennis, organisatorische vaardigheden, geduld, klantgerichtheid of onderhandelingsvaardigheden. Beschik je […]

Lees bericht