De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

Commercieel Medewerker Binnendienst Salaris

Wil jij weten wat een commercieel medewerker binnendienst salaris zou kunnen zijn? Wij vertellen je graag aan welk salaris je moet denken als het gaat om de functie: commercieel medewerker binnendienst.

<- Alle salarissen van kantoorbanen

Wat is het salaris van een commercieel medewerker binnendienst?

€ 4.100 bruto per maand. Bekijk vacatures!

€ 3.190 bruto per maand. Bekijk vacatures!

€ 2.280 bruto per maand. Bekijk vacatures!

Voordelen commercieel medewerker binnendienst salaris

 1. Basis Verkoopervaring: Ontwikkel fundamentele verkoopvaardigheden zoals klantinteractie, communicatie en klantrelatiebeheer.
 2. Product- en Industriekennis: Bouw diepgaande kennis op over producten, diensten en de bedrijfsbranche voor effectieve communicatie.
 3. Teamwork en Samenwerking: Werk nauw samen met verschillende teams en afdelingen voor waardevolle samenwerkingsvaardigheden.
 4. Klantrelaties opbouwen: Bouw positieve relaties op met klanten en creëer netwerken voor toekomstige kansen.
 5. Begrip van Verkoopproces: Krijg inzicht in het hele verkoopproces, van prospect tot afronding, voor groeimogelijkheden.
 6. Mogelijkheden voor Groei: Openingen voor interne groei richting senior rollen en leiderschap.
 7. Stressbeheer en Multitasking: Ontwikkel stressbestendigheid en multitaskingvaardigheden.
 8. Aanscherpen van Verkoopvaardigheden: Verfijn verkoopvaardigheden via diverse scenario’s en interacties.

Starten als commercieel medewerker binnendienst biedt niet alleen een solide basis voor verkoop en zakelijke relaties, maar ontwikkelt ook waardevolle vaardigheden voor je professionele leven.

Veel vacatures als Commercieel Medewerker Binnendienst

We zijn verheugd om jullie te informeren over de overvloed aan spannende kansen die momenteel beschikbaar zijn bij Brys voor de rol van Commercieel Medewerker Binnendienst. Heb jij ambitie om Commercieel Medewerker Binnendienst te worden bij een baan die bij jou past. Kijk gerust door onze vacatures heen of spreek een professional.

Naar vacatures

Commercieel Medewerker Binnendienst salaris per opleiding

Universiteit opgeleid krijg je minimaal € 2.705,-

HBO opgeleid krijg je minimaal €2.670,-

MBO: krijg je minimaal €2.645,-

VMBO: krijg je minimaal €2.510,-

Contact

Wil jij nou ook het beste verdienen als Commercieel Medewerker Binnendienst? Bekijk dan snel de vacatures hieronder.

Toon vacatures
Filters
Filters
Filters
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Commercieel Engineer

Alblasserdam
2900 - 3900
40 uur
MBO

Werken bij een bedrijf wat zich inzet voor duurzame oplossingen voor koelen, verwarmen en ventileren  van gebouwen en woningen? Als commercieel engineer zoek je samen met de collega’s van de buitendienst steeds naar de technisch, bouwkundig en financieel meest gunstige oplossing voor de klant.

Commercieel Medewerker Binnendienst

Gorinchem
2500 - 4000
40 uur
HBO / WO

Als commercieel medewerker binnendienst binnen dit bedrijf ben jij hét visitekaartje voor de organisatie. Meer weten over deze functie? Lees dan snel verder…

Commercieel Medewerker Binnendienst

Woerden
2400 - 2700
24 -
32 uur
MBO

Heb jij ervaring met acquisitie en vind je het leuk om deze talenten in te zetten voor een organisatie met een mooie maatschappelijke missie? Dan moet je zeker deze rol eens doornemen.

Hulp bij jouw zoektocht

Connect met je vrienden van Brys. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Connectie maken

Commercieel Medewerker Binnendienst

Sliedrecht
2500 - 4500
40 uur
MBO

Beschik jij over elektrotechnische kennis en wil je dit graag inzetten voor jouw klanten? Dan past deze sales rol heel goed bij jou!

Klantenservice Medewerker Verzekeringen

Amsterdam
2500 - 2900
32 -
40 uur
MBO

Medewerker klantenservice, customer service, commercieel binnendienst of sales support: het maakt jou niet uit hoe ze je noemen! Als jij jouw sociale skills maar kwijt kunt in het blij maken van jouw klant.

Commercieel Medewerker Binnendienst

Dordrecht
3000 - 4000
40 uur
MBO

Ben jij graag de spil in het web als het gaat om de commerciele processen? Wordt jij verder blij van het helpen van klanten en voorzie jij ze graag van het beste advies? Dan is deze rol zeker wat voor jou!

Commercieel Medewerker Binnendienst

Alblasserdam
2500 - 4000
40 uur
MBO

Heb jij affiniteit met elektrotechniek, maar beschik je daarnaast ook over commercieel talent? Dan is dit de ideale kans om dit te combineren in deze mooie functie.

Sales Support

Barendrecht
2200 - 3000
40 uur
MBO

Ben jij administratief en commercieel sterk? Vind je het leuk om als spin in het web te functioneren? Dan is deze functie wat voor jou!

Commercieel Medewerker Binnendienst

Almelo
3000 - 4500
40 uur
MBO

Zorg jij dat alle commerciële processen op een rolletje verlopen en dat je samen met het commerciële team mooie resultaten boekt? Kom dan eens praten met ons voor deze prachtige en diverse rol.

Commercieel Medewerker Binnendienst

Sliedrecht
2800 - 3400
32 -
40 uur
HBO / WO

Dagelijks schakelen met klanten over de hele wereld? Tegelijkertijd werken binnen een kleinschalig team? Binnen deze HBO salesfunctie bij een marktleider komen alle mooie dingen samen!

Commercieel Medewerker Binnendienst

Meerkerk
2700 - 3500
32 -
40 uur
MBO

Een dynamische schakelfunctie als Commercieel Medewerker Binnendienst! In deze rol zet jij jouw service- en klantgerichte kwaliteiten in om de klanttevredenheid zo hoog mogelijk te houden.

Sales Support Medewerker

Schelluinen
2800 - 3500
40 uur
MBO

In deze functie als sales support medewerker ondersteun je de sales manager door het verrichten van commerciële en administratieve werkzaamheden. Hierbij kan je denken aan het opstellen en uitwerken van offertes en orders.

Nieuwsberichten

Ontdek het laatste nieuws

Veerle Schippers Brys
 • Nieuws

Hoe je ervoor zorgt dat nieuwe medewerkers zich helemaal thuis (gaan) voelen bij jouw bedrijf

Je kan bijna zeker stellen dat het áltijd spannend is voor een nieuwe medewerker op de eerste werkdag. Het verwelkomen van iemand gaat dan ook verder dan een handtekening bij de ondertekening van het contract. Het is het begin van een relatie die bijdraagt aan het succes van jouw bedrijf. Voor een eerste indruk krijg […]

Lees bericht
 • Nieuws

Wat je allemaal moet weten als je een auto van de zaak rijdt

Rijd je met veel plezier een Tesla Model 3 als auto van de zaak? Je bent niet de enige. Dit model schijnt de populairste leaseauto te zijn. Altijd leuk zo’n leaseauto. Maar wat moet je  allemaal weten als je er eentje mag gaan rijden? Wij helpen je alvast op weg. Als je een auto van […]

Lees bericht
 • Nieuws

Wat zijn atv-dagen (of adv-dagen)?

Een dagje naar de dierentuin met de kids, een lang weekend naar Terschelling of gewoon lekker een extra dagje vrij. De mogelijkheden van atv-dagen zijn eindeloos. Je moet alleen wél de mazzel hebben dat je werkgever ze voor je heeft geregeld. Niet iedereen heeft er namelijk recht op. Voor je een gat in de lucht […]

Lees bericht