De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

Werkgevers

Richting aan jouw organisatie!

Banner in het symbool van het recruitmentbureau voor hoger opgeleiden: Brys.

Wij hebben een frisse blik op de wereld van recruitment en HR. Vanuit Brys helpen wij bedrijven en stichtingen bij hun personeelsvragen op het gebied van: HR, Office, Commercieel, Financieel of Marketing

Blussen

Heb je acuut behoefte aan een professional om de continuïteit van jouw bedrijf te waarborgen? Wij nemen de eerste pijn bij je weg. Dit doen we door gebruik te maken van ons uitgebreide netwerk en onze sterke database. Door steeds slimmere technieken te gebruiken zoals videorecruitment, assessments en gerichte marketingcampagnes kunnen wij snel schakelen en zorgen wij voor de juiste match.

Borgen

Brandjes moeten geblust worden, maar hoe mooi is het als jouw HR-organisatie straks staat als een huis? Samen met jou werken wij aan ditzelfde doel. Door duurzaam met elkaar op te trekken en ons in te leven in jouw bedrijfscultuur, vinden we dé kandidaat die ook op lange termijn bij jouw organisatie past. Het matchen van jouw bedrijfscultuur met de drijfveren van de kandidaat is hierin de sleutel tot succes.

Bloeien

Een relatie is pas écht goed als jouw organisatie erdoor tot bloei komt. Jouw uitdagingen houden natuurlijk niet op waar recruitment stopt. Maar ook dat is op te lossen. Als onderdeel van Florys Groep kunnen we je namelijk ook helpen op het gebied van IT, financiële administratie, belastingen, arbeidsrecht of salarisverwerkingen. Alles onder één dak. Simpel en vertrouwd. Zo kom je écht tot bloei!

Kom in contact met ons

Met Brys brengen wij jouw carrière naar een hoger plan. Of je nu net klaar bent met je studie of toe bent aan een nieuwe stap, bij ons ben je aan het juiste adres.

Brys helpt je verder

Als ondernemer of manager zoek je misschien wel tevergeefs naar fris talent voor jouw organisatie! Bij Brys weten we voor jou de juiste professional te vinden en te behouden.

Brys is onderdeel van Florys Groep en daarom kunnen wij je naast recruitment ook helpen met:

Maak kennis met de mensen

Benieuwd hoe het is om samen met Brys te werken?