De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

Jenty Treuren - Vink

Hee hallo, mijn naam is Jenty en ook ik ben werkzaam bij Brys. Ik woon in Giessenburg samen met mijn man en zoontje. Sinds 2018 ben ik werkzaam in recruitment bij de Florys Groep. Eerst 5,5 jaar bij de ‘grote broer’ van Brys, namelijk Intro Personeel. Medio 2023 heb ik de overstap naar Brys gemaakt.

In mijn vrije tijd ben ik vooral veel bij mijn familie en vrienden te vinden. Daarnaast krijg ik energie van een goeie sportsessie. Dat kan in de sportschool zijn, maar ook een buitenactiviteit zoals mountainbiken of een mooie bergtop beklimmen.

In mijn rol binnen recruitment ben ik veel met werkzoekenden in gesprek, het liefst face to face. Ontzettend leuk als er dan op basis van wederzijds vertrouwen én ons uitgebreide netwerk een duurzame match wordt gemaakt tussen werkgever en werknemer.

Dus: ben je ook op zoek naar een nieuwe uitdaging? Weet je precies wat je zoekt, of nog helemaal niet? Hoe dan ook, ik nodig je van harte uit om eens te komen sparren onder het genot van een lekker bakkie koffie. Tot spreeks!