De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Toon vacatures

Vacatures Administratief medewerker

Filters
Filters
Filters
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Financieel Medewerker

Alblasserdam
2800 - 3500
40 uur
MBO

Hé financiële topper, sta jij te trappelen om in Alblasserdam bij een leuk bedrijf de financiën op orde te krijgen? Samen met 3 collega’s ben je verantwoordelijk dat de financiële administratie tot twee cijfers achter komma klopt.

Administratief Medewerker

Papendrecht
2600 - 3300
32 uur
MBO

Heb jij al wat vlieguren gemaakt gemaakt op de financiële administratie of ervaring als officemanager en kent een boekhouding geen geheimen voor jou? Voor 20 tot 32 uur per week hebben we een functie als Financieel Administratief Medewerker.

Administratief Medewerker

Hardinxveld-Giessendam
2800 - 3300
24 uur
MBO

Als  Administratief medewerker bij een online fashion boutique speel je een belangrijke rol in het ondersteunen en bevorderen van een gezonde financiële situatie voor dit mode bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse, operationele financiële taken en controles.

Hulp bij jouw zoektocht

Connect met je vrienden van Brys. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Connectie maken

Product Expert Energie

Amsterdam
3000 - 3500
40 uur
HBO / WO

Jij wordt als product expert een onmisbare schakel voor onze opdrachtgever! Je gaat werken bij een energievergelijker in Amsterdam. Dit is een administratieve functie waarin je dagelijks bezig bent bent het actueel houden van de verschillende tarieven en contractvoorwaarden voor verschillende energieleveranciers.

Administratief Medewerker

Utrecht
2000 - 3000
24 -
40 uur
MBO 3

Ben jij nauwkeurig en vind jij het leuk om als Administratief Medewerker bij te dragen aan tevreden klanten? Dan is deze functie bij dit groeiende en gezellige bedrijf echt iets voor jou! 

Administratief medewerker

Alblasserdam
2600 - 3300
20 uur
MBO

Heb jij al wat vlieguren gemaakt gemaakt op de financiële administratie en kent een boekhouding geen geheimen voor jou? Voor 20 tot 32 uur per week hebben we een functie als Financieel Administratief Medewerker.

Administratief Medewerker

Aalsmeer
2500 - 3400
40 uur
MBO

Voor een toonaangevend bedrijf in Aalsmeer zijn wij op zoek naar een administratief medewerker. Als administratief medewerker ga je werken bij een bedrijf dat actief is in het soepel laten verlopen van logistieke processen binnen diverse sectoren zoals de bouw, haven, industrie en logistiek.

Administratief Medewerker

Gorinchem
2500 - 3500
43.75 uur
HBO / WO

Als Project Administrator ben je de sleutelfiguur die bijdraagt aan het succes. Je bent een data-wizard die gegevens verzamelt, de financiële status en projectplanning nauwlettend in de gaten houdt en strakke rapportages opstelt. Maar dat is niet alles. Je bent ook de probleemoplosser die knelpunten signaleert en alle betrokkenen op de hoogte houdt.

Financieel Administratief Medewerker

Hardinxveld-Giessendam
2600 - 3500
24 uur
MBO

Financiële administratie, loonadministratie, bankboekingen en facturen zijn dingen die jou aanspreken. Ben je ook nog eens parttime beschikbaar en woon je in de omgeving van Hardinxveld-Giessendam? Bij een vastgoedontwikkelaar in de regio zoeken we dus een parttime administratief medewerker.

Financieel Administratief Medewerker

Dordrecht
3200 - 3500
40 uur
MBO

Als financieel administratief medewerker, bij een internationaal bedrijf gevestigd in het waterrijke Dordrecht verzorg jij samen met jouw directe collega’s de gehele financiële administratie. Ook heb je regelmatig contact met jouw collega’s uit bijvoorbeeld Italië, Frankrijk, Letland enzovoorts. Een mondje Engels spreken is dus wel een must.

Administratief Medewerker

Gorinchem
2350 - 3500
40 uur
MBO

Werk jij graag met data en kun je nauwkeurig werken? Dan is deze rol op je lijf geschreven!

Secretaresse

Utrecht
2500 - 3000
32 -
40 uur
MBO

Officemanager, secretaresse, allround administratief medewerker of telefoniste; voor deze afwisselende functie is moeilijk één naam te kiezen! Maar dat is dan ook waar jij van houdt: afwisseling.

Administratief medewerker niks voor jou?

Ben je erachter gekomen dat administratief medewerker toch niks voor jou is. Bekijk dan alle commerciële functies die worden aangeboden door Brys om de juiste uitdaging te vinden die bij jou past!

Alle administratieve vacatures

Professional spreken bij jouw vraagstuk?

Zou jij graag willen sparren met een professional bij jouw vraagstuk in de zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Onze professionals staan je graag te woord. Neem gerust contact met ons op!

Contact

Wat is een administratief medewerker?

Een administratief medewerker is iemand die binnen een organisatie verantwoordelijk is voor diverse administratieve en ondersteunende taken. Deze functie kan variëren afhankelijk van de sector en het bedrijf, maar over het algemeen houdt een administratief medewerker zich bezig met het organiseren, verwerken en archiveren van informatie.

Enkele kerntaken en verantwoordelijkheden van een administratief medewerker kunnen zijn:

  1. Data-invoer: Het invoeren van gegevens in computersystemen, zoals klantinformatie, facturen, bestellingen of andere relevante gegevens.
  2. Documentbeheer: Het opstellen, kopiëren, sorteren en archiveren van documenten.
  3. Correspondentie: Het beantwoorden van e-mails, brieven en telefoontjes. Ook het opstellen van standaardbrieven of notities kan tot de taken behoren.
  4. Agendabeheer: Het plannen van afspraken, vergaderingen en evenementen voor collega’s of leidinggevenden.
  5. Facturatie: Het voorbereiden, versturen en verwerken van facturen.
Vrouw die blij is met een kop koffie in haar handen.

Reviews administratief medewerker

Bekijk wat mensen zeggen over de administratief medewerker functies van Brys.