Aatop Zorg & Brys


Aatop Zorg dienstverlening naar Brys

We hebben nieuws! De afgelopen 12 jaren heeft Aatop Zorg zich onder meer gericht op het helpen van missiegedreven stichtingen en NGO’s. Een hele mooie doelgroep om voor te werken! Ook met jou hebben we door de jaren heen contact gehad op het gebied van de werving van nieuwe medewerkers voor jouw organisatie. Vanaf vandaag zullen we de dienstverlening ten aanzien Stichtingen en NGO’s overdragen aan Brys.

Aad Vermeulen, oprichter van Aatop Zorg, is verheugd zijn beslissing aan je toe te lichten in deze video:


Aatop zorg
Brys

Brys, jouw nieuwe sparringpartner!

Brys richt zich met name op de werving van stafmedewerkers voor jouw organisatie. We hebben een heel mooi netwerk van kandidaten. Onze kracht ligt in het maken van de match op organisatiecultuur/-identiteit. Daarnaast denken we graag strategisch mee in de bredere HR-processen. Wij zijn een betrouwbare sparringpartner voor de menskant van uw organisatie!

Je kunt bij ons terecht voor medewerkers in de volgende vakgebieden:

 • Financieel HR
 • Secretarieel/officemanagement
 • Marketing/communicatie
 • Fondsenwerving
 • Management

In onze dienstverlening zal Brys aanhaken op de manier waarop je voorheen door Aatop Zorg geholpen werd. Wat bedoelen we daarmee? We proberen de “taal van jouw organisatie” te spreken en zullen qua dienstverlening, voorwaarden en prijsstelling het maatwerk leveren dat nodig is om je goed van dienst te kunnen zijn.


Onze mensen

Mathijs Vreeken

Aanjager, goed luisteren, enthousiasme, sportief en actief. Het liefst met elkaar! Dat zijn typeringen die het beste passen. Diverse ervaring opgedaan in management, recruitment, pionieren en starten van new business en blijft zich hierin graag in ontwikkelen. Familyman, steekt in de zomer graag de bbq aan, af en toe stoere-mannen dingen doen!

Ruben van Mourik

Opgeleid als jurist, de afgelopen jaren HR-manager geweest binnen Florys Groep. Interesse in de menskant van organisaties. Sparringpartner voor ondernemers. Krijgt energie van een goed gesprek. Meestal met een (glim)lach. Sportliefhebber, boekenverslinder.

Onderdeel van Florys Groep

Brys is onderdeel van de Florys Groep. Binnen Florys Groep zijn sinds 2005 meerdere bedrijven actief. Al deze bedrijven opereren op het snijvlak van mens, werk en organisatie. Onze organisatie is gevestigd in Hardinxveld-Giessendam en Alblasserdam. We bedienen met zo’n 120 collega’s klanten door het hele land. Onze missie? Het tot bloei brengen van mensen en organisaties. Dat doen we door naast onze klanten te staan. Wij kunnen ondersteunen bij de volgende processen:

 • Recruitment
 • Financiële administratie
 • Salaris/HR
 • Juridisch Verzuim/Re-integratie
 • Data/Business Intelligence
 • Interim

Wil je ons een vraag stellen? Kijk dan eens op www.florysgroep.nl  

Bedrijven Florys Groep

Florys Groep

Direct contact opnemen
Wij lopen samen met je op