De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

Werving en selectie

Brys stelt houdt zich bezig met de werving en selectie van hoger opgeleiden. We vertellen je graag over onze kennis in ons werkgebied.

Banner in het symbool van het recruitmentbureau voor hoger opgeleiden: Brys.

Wat doet Brys qua werving en selectie?

Bij Brys zijn we gespecialiseerd in de werving en selectie van hoogopgeleiden naar hun volgende carrière-uitdaging. We rennen niet vooruit, maar lopen met je mee, wat voor weer het ook is.

Of je nu ambities hebt in Finance, HR, Office/Support, Administratie, Marketing, Sales of Management, wij staan klaar om je te helpen de perfecte match te vinden.

Ben je een ondernemer of manager op zoek naar verfrissend talent voor je team? Bij Brys hebben we de expertise om de ideale professional voor jouw organisatie op te sporen en vast te houden.

Kenmerken van onze werving en selectie

Sluit je aan bij ons netwerk en ervaar de kracht van videorecruitment. Brys zet zich in om zowel opdrachtgevers als kandidaten optimaal in de spotlight te zetten. Door de inzet van videorecruitment hebben we recentelijk indrukwekkende successen geboekt en diverse topmatches gerealiseerd. De positieve feedback van onze klanten en de tevredenheid van onze kandidaten vullen ons met trots. Als wervingsbureau voor hoogopgeleiden zetten we ons apart met onze unieke focus op videorecruitment.

Brys staat voor eerlijke verhalen

Bij Brys zijn we erop gebrand om jouw professionele pad te verlichten, of je nu net je diploma op zak hebt of zoekt naar een frisse wending in je carrière. Onze deskundige recruiters staan paraat om naast je te staan, als klankbord en mededenker. Met elk onze eigen expertise en netwerk, kiezen we niet voor vluchtige beloftes, maar voor een oprechte en betrokken benadering. Dat zet ons een stap voor op andere bureaus die zich richten op werving voor hoogopgeleiden.

We duiken diep in jouw verhaal, stellen de essentiële vragen en luisteren met oprechte interesse. Hierdoor willen we de brug zijn naar jouw volgende professionele avontuur. Een assessment of talentanalyse kan soms net dat extra inzicht bieden. Samengevat, bij Brys werken we eraan om jouw carrière een krachtige impuls te geven en je op het juiste spoor te zetten. We willen de wind onder jouw vleugels zijn in je professionele reis!

Man en vrouw bespreken op de werkvloer een cv van een kandidaat.
commercieel medewerker binnedienst die aan het bellen is met klanten.

Contact

Wij bij Brys zijn er om jouw carrière naar een hoger niveau te tillen, of je nu net afgestudeerd bent of toe bent aan een nieuwe uitdaging.

Brys

Reviews

Wat zeggen de mensen over ons werving en selectie werkzaamheden voor hoger opgeleiden.