De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

Recruitment bureau voor hoger opgeleiden

Brys stelt zich op als een recruitment bureau voor hoger opgeleiden. We vertellen je graag over onze kennis in ons werkgebied.

Banner in het symbool van het recruitmentbureau voor hoger opgeleiden: Brys.

Wie is Brys?

Wij zijn Brys, een recruitment bureau voor hoger opgeleiden die jouw graag wil begeleiden naar de volgende stap in jouw carrière. We zijn geen snelle jongens maar denken mee in het maken van carrièrekeuzes. Door weer en wind.

Of je carrière nu gaat richting: Finance, HR, Office/support, Administratie, Marketing, Sales & Management. Wij helpen jou de keuze te maken die bij jou past.

Of zoek je als ondernemer of manager misschien wel tevergeefs naar fris talent voor jouw organisatie? Bij Brys weten we voor jou de juiste professional te vinden en te behouden.

Kenmerken van Brys

Kom bij ons netwerk en profiteer van de voordelen van videorecruitment. Bij Brys streven we ernaar om zowel onze opdrachtgevers als kandidaten nog beter te positioneren. Dankzij videorecruitment hebben we de afgelopen maanden prachtige resultaten behaald en hebben we een aantal hoogwaardige matches tot stand gebracht. Onze tevreden klanten en gelukkige kandidaten zorgen ervoor dat we bij Brys opwarmen van trots. Als recruitment bureau voor hoger opgeleiden onderscheiden we ons door voornamelijk de videorecruitment.

Brys staat voor eerlijke verhalen

Bij Brys staan we klaar om je carrière naar een hoger niveau te tillen, of je nu net afgestudeerd bent of toe bent aan een nieuwe uitdaging. Ons team van ervaren recruiters is er om als jouw sparringpartner op te treden en echt met je mee te denken. We beschikken elk over een uitgebreid netwerk en specialisme, en gaan niet voor snelle verkooppraatjes, maar voor een persoonlijke en betrokken aanpak. Dit maakt ons onderscheidend ten opzichte van andere partijen die gespecialiseerd als recruitment bureau voor hoger opgeleiden.

Door ons in jouw situatie te verplaatsen, de juiste vragen te stellen en aandachtig te luisteren, willen we de sleutel zijn naar jouw volgende carrièrestap. Soms kan een assessment of talentanalyse ons daarbij goed van dienst zijn. Kortom, bij Brys zetten we ons in om jouw carrière een flinke boost te geven en je in de goede richting te sturen. We gaan voor de wind in de zeilen van jouw professionele leven!

Man en vrouw bespreken op de werkvloer een cv van een kandidaat.
commercieel medewerker binnedienst die aan het bellen is met klanten.

Contact

Wij bij Brys zijn er om jouw carrière naar een hoger niveau te tillen, of je nu net afgestudeerd bent of toe bent aan een nieuwe uitdaging.

Reviews

Wat zeggen de mensen over ons recruitment bureau voor hoger opgeleiden.