Recruitment bureau voor hoger opgeleiden

Wij zijn energieke mensen met een frisse blik op de wereld van recruitment en HR. Vanuit Brys helpen wij bedrijven en stichtingen als recruitmentbureau voor de werving van hoger opgeleiden. Dit doen we in de vakgebieden: Finance, HR, Office/support, Administratie, Marketing, Sales & Management. 

De 3 kenmerken van Brys:

1.Blussen
Heb je acuut behoefte aan een hoog opgeleide professional om de continuïteit van jouw bedrijf te waarborgen? Wij nemen de eerste pijn bij je weg. Dit doen we door gebruik te maken van ons uitgebreide netwerk en onze sterke database. Door steeds slimmere technieken te gebruiken zoals videorecruitment, assessments en gerichte marketingcampagnes kunnen wij snel schakelen en zorgen wij voor de juiste match.

2.Borgen
Brandjes moeten geblust worden, maar hoe mooi is het als jouw HR-organisatie straks staat als een huis? Samen met jou werken wij aan ditzelfde doel. Door duurzaam met elkaar op te trekken en ons in te leven in jouw bedrijfscultuur, vinden we dé kandidaat die ook op lange termijn bij jouw organisatie past. Het matchen van jouw bedrijfscultuur met de drijfveren van de kandidaat is hierin de sleutel tot succes. 

3.Bloeien
Een relatie is pas écht goed als jouw organisatie erdoor tot bloei komt. Jouw uitdagingen houden natuurlijk niet op waar recruitment stopt. Maar ook dat is op te lossen. Als onderdeel van Florys Groep kunnen we je namelijk ook helpen op het gebied van IT, financiële administratie, belastingen, arbeidsrecht of salarisverwerkingen. Alles onder één dak. Simpel en vertrouwd. Zo kom je écht tot bloei!

"
Brys is onderdeel van de Florys Groep. Binnen Florys Groep zijn sinds 2005 meerdere bedrijven actief. Al deze bedrijven opereren op het snijvlak van mens, werk en organisatie. Onze organisatie is gevestigd in Hardinxveld-Giessendam en Alblasserdam. We bedienen met zo’n 120 collega’s klanten door het hele land. Onze missie? Het tot bloei brengen van mensen en organisaties

"
Adriaan Provoost

Nuchtere en gezellige jongeman en van oorsprong een Zeeuw. Hiervoor 3 jaar gewerkt in de bemiddeling van studenten. Vind het tof om veel nieuwe mensen en bedrijven te leren kennen. De koppeling maken tussen een bedrijf en een kandidaat geeft hem elke keer weer energie. Verder is hij graag met zijn vrienden een biertje aan het doen en staat hij ook altijd open voor een spontane en avontuurlijke reis.

Adriaan Provoost

Mathijs Vreeken

Aanjager, goed luisteren, enthousiasme, sportief en actief. Het liefst met elkaar! Dat zijn typeringen die het beste passen. Diverse ervaring opgedaan in management, recruitment, pionieren en starten van new business en blijft zich hierin graag in ontwikkelen. Familyman, steekt in de zomer graag de bbq aan, af en toe stoere-mannen dingen doen!

Mathijs Vreeken

Ruben Van Mourik

Opgeleid als jurist, de afgelopen jaren HR-manager geweest binnen Florys Groep. Interesse in de menskant van organisaties. Sparringpartner voor ondernemers. Krijgt energie van een goed gesprek. Meestal met een (glim)lach. Sportliefhebber, boekenverslinder.

Ruben Van Mourik

Willemieke de Jong

Jonge, enthousiaste meid die graag anderen verder helpt. Aan het begin van haar carrière en volgt momenteel nog een opleiding. Krijgt energie van dingen regelen, zelfontwikkeling en fijne gesprekken voeren. Komt vanuit de Retail en wil graag meer mensenkennis opdoen. Vind het interessant om zich te focussen op diverse bedrijfsprocessen en hier verbeteringen in te zoeken. Een echte teamspeler die houdt van een gezellige omgeving!

Willemieke de Jong

Bij tegenwind geven wij jou dat extra duwtje in de rug

Als ondernemer of manager zoek je misschien wel tevergeefs naar fris talent voor jouw organisatie! Bij Brys weten we voor jou de juiste professional te vinden en te behouden.

Brys is onderdeel van Florys Groep en daarom kunnen wij je naast recruitment ook helpen met:

  • HR advies
  • Financiële administratie
  • Salarisadministratie
  • Juridisch advies
  • Verzuim/Re-integratie
  • Data/Business Intelligence
  • Interim dienstverlening
Ik kan een duwtje in de rug gebruiken


Ben jij onze volgende opdrachtgever?