De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Toon vacatures

Vacatures Verkoper

Filters
Filters
Filters
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Commercieel Medewerker Binnendienst

Dordrecht
Nieuw!
3000 - 4000
40 uur
MBO

Ben jij graag de spil in het web als het gaat om de commerciele processen? Wordt jij verder blij van het helpen van klanten en voorzie jij ze graag van het beste advies? Dan is deze rol zeker wat voor jou!

Customer Service Medewerker

Berkel en Rodenrijs
2500 - 3500
32 -
40 uur
MBO 3

Leuke en afwisselende functie binnen een fijn en gezellig bedrijf. Ben jij daarom commercieel en houd je van afwisseling? Dan is deze rol wat voor jou!

Commercieel medewerker binnendienst

Dordrecht
2100 - 2700
40 uur
MBO

Ben jij op zoek naar een dynamische baan en vind jij het niet erg om de telefoon op te pakken? Dan is dit de functie voor jou! Lees snel verder…

Sluit je aan bij ons netwerk

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Aanmelden

Accountmanager Binnendienst

Gorinchem
2500 - 4000
40 uur
HBO / WO

Als Accountmanager Binnendienst binnen dit bedrijf ben jij hét visitekaartje voor de organisatie. Meer weten over deze functie? Lees dan snel verder…

Commercieel Medewerker Binnendienst

Alblasserdam
2500 - 4000
40 uur
MBO

Heb jij affiniteit met elektrotechniek, maar beschik je daarnaast ook over commercieel talent? Dan is dit de ideale kans om dit te combineren in deze mooie functie.

Product Coördinator

Meerkerk
2500 - 3700
40 uur
MBO

Regelen, coördineren, plannen, begeleiden, support, sales, allemaal begrippen die jou als Product Coördinator aanspreken. Als Product Coördinator ben je verantwoordelijk voor de algehele gang van zaken rondom de afhandeling van administratieve en procesmatige werkzaamheden.

Sales Support Officer

Barendrecht
2200 - 3000
40 uur
MBO

Ben jij administratief en commercieel sterk? Vind je het leuk om als spin in het web te functioneren? Dan is deze functie wat voor jou!

Helpdeskmedewerker ICT

Sliedrecht
2750 - 3500
40 uur
MBO

Zoek jij een afwisselende functie waarbij je klanten echt gaat helpen met hun problemen en waarbij je dus veel contact het met klanten en collega’s? Dan past deze rol zeker bij jou.

Verkoper Elektrotechnisch

Sliedrecht
2500 - 3500
40 uur
HBO / WO

Als verkoper, accountmanager of sales engineer ga je aan de slag bij een informele organisatie welke actief is in de elektrotechniek.

Commercieel Medewerker Binnendienst

Almelo
3000 - 4500
40 uur
MBO

Zorg jij dat alle commerciële processen op een rolletje verlopen en dat je samen met het commerciële team mooie resultaten boekt? Kom dan eens praten met ons voor deze prachtige en diverse rol.

Technisch support medewerker

Capelle aan den IJssel
2500 - 4000
24 -
40 uur
MBO

Met uitzicht op de skyline van Rotterdam heb jij in deze rol als Helpdeskmedewerker veel contact met klanten. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

Commercieel Medewerker Binnendienst

Sliedrecht
2800 - 3400
32 -
40 uur
HBO / WO

Dagelijks schakelen met klanten over de hele wereld? Tegelijkertijd werken binnen een kleinschalig team? Binnen deze HBO salesfunctie bij een marktleider komen alle mooie dingen samen!