De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Toon vacatures

Vacatures Servicecoördinator/ Projectplanner

Filters
Filters
Filters
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Product Coördinator

Meerkerk
2500 - 3700
40 uur
MBO

Regelen, coördineren, plannen, begeleiden, support, sales, allemaal begrippen die jou als Product Coördinator aanspreken. Als Product Coördinator ben je verantwoordelijk voor de algehele gang van zaken rondom de afhandeling van administratieve en procesmatige werkzaamheden.

Secretaresse technisch

Bodegraven
2300 - 3000
40 uur
MBO

Word Project Assistent! Ondersteun tekeningenbeheer, communiceer met klanten, voer controles uit. Solliciteer nu en maak deel uit van dit team!

Service Adviseur

Dordrecht
2500 - 3500
32 -
40 uur
MBO

Wil jij als eerste aanspreekpunt klanten volledig ontzorgen en adviseren op het gebied van mobiliteit? Dan is deze functie als Service Adviseur in Dordrecht echt iets voor jou, lees snel verder!🚗

Sluit je aan bij ons netwerk

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Aanmelden

Service Coördinator

Ijsselstein
3575 - 4650
38 uur
HBO / WO

Heb jij een service gerichte instelling en wil jij je graag inzetten voor zowel de belangen van de klanten als van de eigen monteurs? Reageer dan snel op de vacature van Service Coördinator. 

Coördinator Reparatie- & Projectrealisatie

Alphen aan den Rijn
3000 - 3500
40 uur
MBO

Zoek jij een dynamische rol op het snijvlak van techniek, commercie en projectmatig werken? Heb je daarnaast aantoonbare affiniteit met techniek? Dan moet je snel verder lezen.

Service Coordinator

Heinenoord
2500 - 4000
40 uur
MBO

Kom je uit de bouw sector en zoek je een nieuwe uitdaging op kantoor met veel verantwoordelijkheid en vrijheid? Lees dan snel verder, want deze functie is dan op je lijf geschreven.