De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Toon vacatures

Vacatures Servicecoördinator/ Projectplanner

Filters
Filters
Filters
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Service Coördinator

Rotterdam
2400 - 4000
40 uur
HBO / WO

Gaaf en dynamisch, geen dag is hetzelfde! Dat is wat je vertelt over jouw functie op verjaardagen! Je werkt als Service Coördinator bij een  Internationaal bedrijf aan de Nieuwe Maas in Rotterdam.

Service Planner

Alphen aan den Rijn
2500 - 3200
40 uur
MBO

Ben jij een echte puzzelaar en weet je elke puzzel op te lossen? Dan is deze rol als service planner op jouw lijf geschreven!

Product Coördinator

Meerkerk
2500 - 3700
40 uur
MBO

Regelen, coördineren, plannen, begeleiden, support, sales, allemaal begrippen die jou als Product Coördinator aanspreken. Als Product Coördinator ben je verantwoordelijk voor de algehele gang van zaken rondom de afhandeling van administratieve en procesmatige werkzaamheden.

Hulp bij jouw zoektocht

Connect met je vrienden van Brys. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Connectie maken

Secretaresse technisch

Bodegraven
2300 - 3000
40 uur
MBO

Word Project Assistent! Ondersteun tekeningenbeheer, communiceer met klanten, voer controles uit. Solliciteer nu en maak deel uit van dit team!

Service Adviseur

Dordrecht
2500 - 3500
32 -
40 uur
MBO

Wil jij als eerste aanspreekpunt klanten volledig ontzorgen en adviseren op het gebied van mobiliteit? Dan is deze functie als Service Adviseur in Dordrecht echt iets voor jou, lees snel verder!🚗

Service Coördinator

Ijsselstein
3575 - 4650
38 uur
HBO / WO

Heb jij een service gerichte instelling en wil jij je graag inzetten voor zowel de belangen van de klanten als van de eigen monteurs? Reageer dan snel op de vacature van Service Coördinator. 

Coördinator Reparatie- & Projectrealisatie

Alphen aan den Rijn
3000 - 3500
40 uur
MBO

Zoek jij een dynamische rol op het snijvlak van techniek, commercie en projectmatig werken? Heb je daarnaast aantoonbare affiniteit met techniek? Dan moet je snel verder lezen.

Service Coordinator

Heinenoord
2500 - 4000
40 uur
MBO

Kom je uit de bouw sector en zoek je een nieuwe uitdaging op kantoor met veel verantwoordelijkheid en vrijheid? Lees dan snel verder, want deze functie is dan op je lijf geschreven.