De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Toon vacatures

Vacatures Secretaresse

Filters
Filters
Filters
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Financieel Administratief Medewerker

Zoetermeer
2300 - 3100
32 -
36 uur
MBO

Boekhouden in bij een bedrijf in de boekensector! Sta jij te boek als een uitstekend financieel administratief medewerker? Lees dan snel verder!

Secretaresse

Gorinchem
2400 - 3000
32 uur
MBO

Ben jij een organisatorische duizendpoot die altijd een oplossing vindt? Houd je van een afwisselende baan waarin jij als secretaresse het aanspreekpunt bent voor zowel collega’s als klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Binnendienst medewerker

Zoetermeer
2500 - 3500
32 -
40 uur
MBO

Hulp bij jouw zoektocht

Connect met je vrienden van Brys. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Connectie maken

Financieel Medewerker

Alblasserdam
2800 - 3500
40 uur
MBO

Hé financiële topper, sta jij te trappelen om in Alblasserdam bij een leuk bedrijf de financiën op orde te krijgen? Samen met 3 collega’s ben je verantwoordelijk dat de financiële administratie tot twee cijfers achter komma klopt.

Management Assistent (Tijdelijk)

Capelle aan den IJssel
20 uur
MBO

In verband met een zwangerschapsverlof zijn we op zoek naar een Management Assistent voor de periode van medio juni tot medio november. Ben jij iemand die proactief te werk gaat, fijn samenwerkt en graag het management ontzorgt? Dan is dit de vacature voor jou!

Administratief Medewerker

Papendrecht
2600 - 3300
32 uur
MBO

Heb jij al wat vlieguren gemaakt gemaakt op de financiële administratie of ervaring als officemanager en kent een boekhouding geen geheimen voor jou? Voor 20 tot 32 uur per week hebben we een functie als Financieel Administratief Medewerker.

Administratief Medewerker

Hardinxveld-Giessendam
2800 - 3300
24 uur
MBO

Als  Administratief medewerker bij een online fashion boutique speel je een belangrijke rol in het ondersteunen en bevorderen van een gezonde financiële situatie voor dit mode bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse, operationele financiële taken en controles.

Management Assistent

Hoevelaken
2450 - 3860
30 uur
HBO / WO

Met jouw ervaring als management ondersteuner of assistent met ondersteunende ervaring op administratief en secretarieel gebied weet je precies wat er op welk moment nodig is. Je werkt voornamelijk vanuit het kantoor van in Hoevelaken.

Product Expert Energie

Amsterdam
3000 - 4000
40 uur
HBO / WO

Jij wordt als product expert een onmisbare schakel voor onze opdrachtgever! Je gaat werken bij een energievergelijker in Amsterdam. Dit is een administratieve functie waarin je dagelijks bezig bent bent het actueel houden van de verschillende tarieven en contractvoorwaarden voor verschillende energieleveranciers.

Administratief Medewerker

Utrecht
2000 - 3000
24 -
40 uur
MBO 3

Ben jij nauwkeurig en vind jij het leuk om als Administratief Medewerker bij te dragen aan tevreden klanten? Dan is deze functie bij dit groeiende en gezellige bedrijf echt iets voor jou! 

Secretaresse Arbo Team

Ridderkerk
2200 - 3350
24 -
40 uur
MBO 3

Kan jij snel schakelen en ben jij de proactieve collega die zorgt dat alles op rolletjes verloopt binnen het Arbo-team? Dan zoeken we jou voor deze rol!

Administratief medewerker

Alblasserdam
2600 - 3300
20 uur
MBO

Heb jij al wat vlieguren gemaakt gemaakt op de financiële administratie en kent een boekhouding geen geheimen voor jou? Voor 20 tot 32 uur per week hebben we een functie als Financieel Administratief Medewerker.