De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Blog

Waar Brys voor zorgt? Dat jij je kan ontwikkelen op een plek die bij je past

29 augustus 2023

Zoek je een baan in de marketing, sales, HR, commercie of een andere officefunctie? Klop dan zeker bij Brys aan, zegt recruiter Jenty Treuren. “Op een persoonlijke manier bemiddelen wij professionals naar een vaste baan waarin je kan (door)groeien en ontwikkelen.”

Die persoonlijke werkwijze is kenmerkend voor Brys, zegt Jenty, talent sourcing specialist bij de personeelsbemiddelaar voor officefuncties. “Natuurlijk zijn er meer bureaus die op een persoonlijke manier te werken gaan. Maar dat doet lang niet iedereen, sommige voeren alleen digitale gesprekken. Het liefst kijken wij iemand in de ogen, drinken een bak koffie en gaan met diegene in gesprek. Het kan natuurlijk wel eens zo lopen dat je iemand digitaal spreekt, maar bij voorkeur spreken we iemand in persoon.”

Het zijn vooral hbo- tot wo-opgeleiden die bij Brys aankloppen voor een baan. “Dat is ook precies onze doelgroep”, legt Jenty uit. “Wij zijn er voor mensen die een baan zoeken in de finance, HR, office, support, administratie, marketing, sales en management.” Brys levert maatwerk, legt Jenty uit. “Ook als je nog niet zo goed weet wat je wilt, zou ik zeker contact met ons opnemen. Ook dan kunnen wij zeker wat voor iemand betekenen. We leveren begeleiding, kunnen een persoonlijkheidstest of een assessment met je doen en gaan met je in gesprek. Op basis daarvan kijken we wat voor werk en welk bedrijf bij iemand past.” Ook als iemand wel precies weet wat voor functie hij of zij zoekt, staan we uiteraard klaar. “Wij hebben een groot netwerk, kennen de bedrijven in de regio uitstekend en we kunnen een goed woordje voor je doen. Als je alles alleen wilt doen, kan het misschien wel een stuk moeilijker zijn om ergens binnen te komen. Daarnaast kunnen wij je echt ‘overzicht’ geven in voor- en nadelen van elk bedrijf, inclusief bijbehorende arbeidsvoorwaarden.”

Persoonlijke werksfeer

De bedrijven waar Brys bemiddelt zijn hoofdzakelijk ondernemingen in Zuidwest- en Midden Nederland. “We doen vooral werving en selectie, waarbij kandidaten gelijk in dienst gaan bij de klant.” Die klanten zijn middelgrote bedrijven (MKB+) die vaak net buiten een grote stad als Rotterdam of Utrecht zijn gevestigd. “Dat zijn dus meestal geen multinationals en miljoenenbedrijven, maar middelgrote bedrijven in de regio. Net als Brys zelf hebben die vaak een professionele, maar persoonlijke en informele werksfeer. Een omgeving waarin je als professional heel goed kan groeien en ontwikkelen, maar toch geen ‘nummer’ bent of standaard een 60-urige werkweek moet draaien.”

Doel van Brys is om mensen verder te brengen in hun loopbaan of carrière. “Wij willen mensen helpen hun ambities waar te maken. Dat hoeft niet gelijk te betekenen dat iemand van accountmanager salesmanager wordt, maar dat kan net zo goed zijn dat je groeit als persoon. Want misschien zit je nu wel niet op je plek, terwijl jouw takenpakket prima bij je past. Wij zoeken dan een werkplek waar je je wél thuis voelt, en dus wél kan groeien en bloeien. Zodat je blij thuis komt van je werk, en op verjaardagen vol enthousiasme over jouw leuke baan kan vertellen.”

Soms spreekt Jenty de mensen die ze naar een baan heeft bemiddeld nog wel eens. “Dat is altijd leuk. Iemand die we bemiddeld hebben naar een HR-functie is nu onze contactpersoon bij dat bedrijf. In zo’n geval kom je iemand nog wel eens tegen.”

Wil je met Jenty of één van de andere recruiters in gesprek? Neem dan contact op! 

Gerelateerde artikelen

Jouw carrière naar een hoger plan tillen? Zo doe je dat

Jouw carrière naar een hoger plan brengen. Brys helpt daar graag aan mee natuurlijk. Sterker nog: onze recruiters zijn dagelijks bezig om mensen te helpen een stapje hogerop te komen. Maar hoe doe je dat?   Een mooie loopbaan waarin je van betekenis kan zijn. Wie wil dat nu niet? Toch is het nog een […]

Lees artikel

Op deze dag van de week ben jij (waarschijnlijk) het minst productief

Wat is er fijner dan een lekkere productieve werkdag te hebben? Amerikaanse wetenschappers deden onderzoek naar de productiviteit van werknemers op werkdagen. “Het blijkt dat het computergebruik toeneemt tijdens de week, maar opvallend daalt op vrijdagen.” De onderzoekers deden twee jaar lang onderzoek naar het computergebruik van 789 kantoormensen bij grote bedrijven in de Amerikaanse […]

Lees artikel
een manager die zijn geld in een spaarpot doet.

De best betaalde banen in Nederland

Brys is een uitzendbureau voor professionals. We helpen mensen met MBO+ opleidingen aan een goede baan. We hebben een groot netwerk van bedrijven en we weten welke banen goed betaald zijn. In dit artikel bespreken we de best betaalde banen in Nederland. We geven hierbij ook een aantal voorbeelden van goed betaalde banen van Brys. […]

Lees artikel