Welkom Visie-lezer!Even voorstellen...

Welkom bij Brys! Wij staan klaar om jou te begeleiden naar de volgende stap in je carrière. Of je nu stappen wilt maken richting: Finance, HR, Office, Administratie, Marketing, Sales of Management. Wij helpen jou de keuze te maken die bij je past. 

Bekijk hieronder de persoonlijke boodschap van Mathijs. Wil je meer informatie of contact opnemen? Vul dan snel het formulier in dat onder de video staat. We hopen je te kunnen helpen! Want tevreden klanten en blije kandidaten, daar worden we bij Brys warm van. 😎

BRYSLaat hier je gegevens achter


Eerlijke verhalen

Met Brys brengen wij jouw carrière naar een hoger plan. Of je nu net klaar bent met je studie of toe bent aan een nieuwe stap, bij ons ben je aan het juiste adres. Bij Brys werken we met een team van ervaren recruiters. Geen snelle verkopers, maar sparringpartners die echt met je meedenken. Ieder met z’n eigen uitgebreid netwerk en specialisme.

Door ons goed in jouw situatie te verplaatsen, de juiste vragen te stellen en goed te luisteren willen we de sleutel zijn naar een nieuwe uitdaging. Soms kan een assessment of talentenanalyse ons daar goed bij helpen. De wind in de zeilen van jouw carrière, daar gaan we voor!

Start jouw sollicitatie via Cammio


Meer weten over een vacature?

Neem contact op met Mathijs.