De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

Servicedesk vacatures

Ben jij op zoek naar servicedesk vacatures? Ontdek bij Brys alle mogelijke functies binnen dit vakgebied. Wij begeleiden jou graag bij het vinden van een nieuwe uitdaging!

Toon vacatures
Filters
Filters
Filters
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Helpdeskmedewerker

Barendrecht
2500 - 3200
40 uur
MBO

Ben jij klantgericht persoon en wil je graag jezelf ontwikkelen binnen een professionele organisatie? Dan is dit een mooie kans voor jou!

Planner

Woerden
2000 - 2800
40 uur
MBO

Ben jij planmatig sterk ingesteld en heb je graag veel klantcontact? Lees dan snel verder..

Servicedesk vacatures voor jou!

Ben je op zoek naar een uitdagende functie waarin je service kunt verlenen achter een desktop? Dan heeft Brys de perfecte vacature voor jou op de servicedesk! Bij Brys krijg je de kans om deel uit te maken van ons deskundige team en onze gewaardeerde klanten te ondersteunen met hun technische behoeften.

Servicemedewerker, wat is dat?

Als servicemedewerker op onze servicedesk ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten die hulp nodig hebben bij technische problemen. Je zult verantwoordelijk zijn voor het beantwoorden van vragen, het oplossen van problemen en het bieden van hoogwaardige service via telefoon, e-mail of chat. Je zult de kans krijgen om je communicatie- en probleemoplossende vaardigheden te gebruiken om klanten te helpen en tevreden te stellen.

Carrièremogelijkheden servicedesk

Bij Brys hechten we veel waarde aan professionele groei en ontwikkeling. We bieden uitgebreide trainingen en ondersteuning om ervoor te zorgen dat je alle tools hebt die je nodig hebt om succesvol te zijn in je rol. Daarnaast is er ruimte om door te groeien binnen het bedrijf, zodat je jouw carrière op de servicedesk kunt voortzetten. Onze ideale kandidaat heeft een sterke affiniteit met technologie en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je hebt een proactieve houding en kunt goed omgaan met stressvolle situaties.

Nieuwsberichten

Ontdek het laatste nieuws

  • Nieuws

Volleybalvereniging Vollido JA2 gesponsord door Brys

De jongens van Volleybalvereniging Vollido JA2 en Brys zijn begonnen aan hun tweede seizoenshelft. Afgelopen zaterdag wist het team een spannende vijfsetter winnend af te sluiten 💪🏻 Goed gedaan jongens!

Lees bericht
  • Nieuws

Een videosollicitatie hoort er tegenwoordig helemaal bij

De plannen van Brys om te gaan werken met videorecruitment waren er in 2019 al, zegt Mathijs. “Maar we hadden vooraf niet kunnen bevroeden dat we het zo snel zouden gaan gebruiken. De lockdowns hebben het proces om via een videoverbinding te solliciteren enorm versneld. Bij één op de vijf sollicitaties zetten we het succesvol […]

Lees bericht
  • Nieuws

Voetbalteam Brys wint Intro Cup 2022!

Op sportpark Souburgh in Alblasserdam is het weer ouderwets gezellig. Door bekende redenen is het alweer bijna drie jaar geleden dat het toernooi werd gehouden. Even lijken regenbuien het toernooi nog in het water te laten vallen. Maar gelukkig kunnen maar liefst 26 voetbalteams aan het begin van de avond starten met het toernooi. Tot […]

Lees bericht
Brys

Reviews servicedesk

Bekijk wat mensen zeggen over de servicedesk vacatures zoals servicemedewerker.