Vacatures HR medewerkerBrys & HR vacatures

Wij zijn Brys...

En wij staan klaar om jou te begeleiden naar de volgende stap in jouw carrière. We zijn geen snelle jongens maar denken mee in het maken van carrièrekeuzes. Door weer en wind.Wij helpen jou de keuze te maken die bij jou past.

Bij Brys hebben we diverse opdrachtgevers waarbij voortdurend HR medewerkers nodig zijn. Bijvoorbeeld HR medewerkers een verbindende rol pakken als het gaat om de betrokkenheid van medewerkers.

Zichtbaarheid in alle lagen van de organisatie is belangrijk. Samen met jouw administratieve HR-collega vorm je een sterk team. Je adviseert managers/directie gevraagd en ongevraagd over de menskant van de organisatie. Daarbij heb je als HR-adviseur een pragmatische insteek. Daarnaast speel je intern een verbindende rol.

Om deze werkzaamheden op een goede manier uit te kunnen voeren, moet je uit het goede hout gesneden zijn en de juiste bagage meebrengen.

  • Een afgeronde HBO-opleiding in de richting HRM
  • Thema’s als onboarding, gesprekscyclus, talentmanagement, succesion planning, medewerkersbetrokkenheid spreken jou in het bijzonder aan. Je hebt ervaring met deze onderwerpen. Daarnaast geef je ook invulling aan de reguliere taken die op een HR-afdeling worden gevraagd.
  • De volgende persoonskenmerken passen bij jou: stevig in de schoenen, hands-on, communicatief vaardig, efficiënt en discreet.

Wil jij een nieuwe stap maken binnen de HR? Sluit je dan aan bij ons netwerk of solliciteer direct op een vacature.

Bekijk HR vacatures
Sluit je aan bij ons netwerk
"
Met Brys brengen wij jouw carrière naar een hoger plan. Of je nu net klaar bent met je studie of toe bent aan een nieuwe stap, bij ons ben je aan het juiste adres.

"
Adriaan Provoost

Nuchtere en gezellige jongeman en van oorsprong een Zeeuw. Hiervoor 3 jaar gewerkt in de bemiddeling van studenten. Vind het tof om veel nieuwe mensen en bedrijven te leren kennen. De koppeling maken tussen een bedrijf en een kandidaat geeft hem elke keer weer energie. Verder is hij graag met zijn vrienden een biertje aan het doen en staat hij ook altijd open voor een spontane en avontuurlijke reis.

Adriaan Provoost

Mathijs Vreeken

Aanjager, goed luisteren, enthousiasme, sportief en actief. Het liefst met elkaar! Dat zijn typeringen die het beste passen. Diverse ervaring opgedaan in management, recruitment, pionieren en starten van new business en blijft zich hierin graag in ontwikkelen. Familyman, steekt in de zomer graag de bbq aan, af en toe stoere-mannen dingen doen!

Mathijs Vreeken

Ruben Van Mourik

Opgeleid als jurist, de afgelopen jaren HR-manager geweest binnen Florys Groep. Interesse in de menskant van organisaties. Sparringpartner voor ondernemers. Krijgt energie van een goed gesprek. Meestal met een (glim)lach. Sportliefhebber, boekenverslinder.

Ruben Van Mourik

Willemieke de Jong

Jonge, enthousiaste meid die graag anderen verder helpt. Aan het begin van haar carrière en volgt momenteel nog een opleiding. Krijgt energie van dingen regelen, zelfontwikkeling en fijne gesprekken voeren. Komt vanuit de Retail en wil graag meer mensenkennis opdoen. Vind het interessant om zich te focussen op diverse bedrijfsprocessen en hier verbeteringen in te zoeken. Een echte teamspeler die houdt van een gezellige omgeving!

Willemieke de JongEerlijke verhalen

Met Brys brengen wij jouw carrière naar een hoger plan. Of je nu net klaar bent met je studie of toe bent aan een nieuwe stap, bij ons ben je aan het juiste adres. Bij Brys werken we met een team van ervaren recruiters. Geen snelle verkopers, maar sparringpartners die echt met je meedenken. Ieder met z’n eigen uitgebreid netwerk en specialisme.

Door ons goed in jouw situatie te verplaatsen, de juiste vragen te stellen en goed te luisteren willen we de sleutel zijn naar een nieuwe uitdaging. Soms kan een assessment of talentenanalyse ons daar goed bij helpen. De wind in de zeilen van jouw carrière, daar gaan we voor!


Onze opdrachtgevers