HR-adviseur bij Stichting Ontmoeting

Berthe Slurink – Stichting Ontmoeting

Aan het begin van de coronaperiode kwam Ruben van Brys in contact met Berthe Slurink. Na het afronden van haar studie aan de Tilburg University | Education en een prachtige wereldreis was ze op zoek naar een mooie functie in het HR-werkveld. Geen gemakkelijk moment om de arbeidsmarkt te betreden…

We voerden samen een videogesprek. Daarin wisselden we uitgebreid van gedachten over haar keuze voor HR, drijfveren en wat zij belangrijk vindt in een baan/werkgever. Na het gesprek waarin Berthe Brys overtuigde van haar kwaliteiten, stelden wij haar voor bij een van onze opdrachtgevers: Stichting Ontmoeting. Een afspraak voor een sollicitatie op afstand was snel gemaakt.

De klik was er: ook de beslissing om haar aan te nemen op de functie volgde kort daarop. Inmiddels is Berthe bijna twee maanden aan slag in de rol van HR adviseur. Ze heeft het goed naar haar zin.

Berthe Slurink, HR-adviseur

De klik was er: ook de beslissing om haar aan te nemen op de functie volgde kort daarop. Inmiddels is Berthe bijna twee maanden aan slag in de rol van HR adviseur.