De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

Willemieke Hoogenboom - de Jong

Hoi! Ik ben Willemieke en geboren en getogen in het prachtige Ridderkerk. In 2022 heb ik mijn studie officemanagement afgerond aan de Hogeschool in Rotterdam, waarmee ik een goede basis heb gelegd voor mijn professionele carrière.

Naast het feit dat ik het fijn vind om mij in te zetten voor de medemens zijn er nog een paar dingen die mijn hart sneller laten kloppen. Ik ben dol op lekker eten en ontdek graag nieuwe smaken en culinaire creaties. In mijn vrije tijd zing ik graag, voornamelijk recreatief maar ook met de band in onze kerk. Daarnaast is het spelen van gezelschapsspellen een favoriete bezigheid van mij, ik heb thuis een flinke collectie en verlies me gemakkelijk in een urenlang spel.

Als Recruitment Consultant bij Brys ben ik dagelijks bezig met het helpen van mensen. Ik geloof sterk in het belang van oprechte aandacht en het bieden van maatwerkoplossingen. Ik zet me graag in om mensen het gevoel te geven dat ze gezien en gehoord worden, en ik neem de tijd om specifiek naar mogelijkheden te kijken die bij hen passen.

Ik ben gedreven en enthousiast om een positieve impact te maken in de wereld van recruitment. Door goede gesprekken te voeren en mensen verder te helpen, streef ik ernaar om waarde toe te voegen aan het leven van anderen. Bij Brys zetten we ons in voor het creëren van kansen en het verbinden van talent met bedrijven die perfect bij hen passen.