Mooi en dankbaar werk

Onlangs kwam ik in contact met Tonny Borst. Ik leerde hem kennen als een sociale, capabele, attente kandidaat (hij stuurde me zelfs een bos bloemen op m’n verjaardag)! en bracht hem in contact met een van onze opdrachtgevers. Tonny ging op gesprek voor de functie en daar “sprong de vonk over”. Er was een klik: zowel het bedrijf als Tonny waren super enthousiast. Van het één kwam het ander en vandaag ging de kogel door de kerk. Tonny tekende zijn contract start per 1-12 in z’n nieuwe baan als ‘Supply Chain Manager’. ?


Vandaag bedacht ik me hoe tof het werk is wat ik doe… Als alles bij elkaar komt en je zowel je opdrachtgever als je kandidaat blij kan maken. Gaaf!

Enne…iemand feliciteren met een nieuwe baan in Coronatijd. Het blijft een zoektocht! ?

#brys #recruitment #nieuwebaan #dankbaar #enthousiast #bloemen #leukwerk #manager