Aatop Zorg & Brys


Aatop Zorg dienstverlening naar Brys

Wij hebben nieuws! Aatop Zorg heeft zijn dienstverlening ten aanzien van professionals overgedragen aan Brys. Brys is een kundige, betrouwbare sparringpartner op de arbeidsmarkt. Aatop Zorg zal zich verder gaan focussen op het bemiddelen van mensen in uitvoerende zorgfuncties.

Aad Vermeulen (oprichter van Aatop Zorg) legt zijn beslissing graag aan je uit in de onderstaande video.Aatop zorg
Aatop zorg

Brys, jouw sparringpartner

Met Brys sparren we graag over de juiste plek voor jou op de arbeidsmarkt. Of je nu net klaar bent met je studie of toe bent aan een nieuwe stap, bij ons ben je aan het juiste adres. Natuurlijk is bij het maken van de match jouw kennis en kunde van belang. Daarnaast vinden wij het belangrijk om ook te kijken in welke organisatiecultuur jij het beste tot je recht komt.

Brys heeft diverse vacatures op het gebied van: sales, administratie, hr, finance en meer!


Onze mensen

Ben je toevallig net op zoek naar een baan of wil je gewoon eens een “APK-gesprek” over jouw loopbaan met Walter, Ruben of Mathijs? Neem contact met ons op, dan maken we een afspraak!
Mathijs Vreeken

Aanjager, goed luisteren, enthousiasme, sportief en actief. Het liefst met elkaar! Dat zijn typeringen die het beste passen. Diverse ervaring opgedaan in management, recruitment, pionieren en starten van new business en blijft zich hierin graag in ontwikkelen. Familyman, steekt in de zomer graag de bbq aan, af en toe stoere-mannen dingen doen!

Ruben van Mourik

Opgeleid als jurist, de afgelopen jaren HR-manager geweest binnen Florys Groep. Interesse in de menskant van organisaties. Sparringpartner voor ondernemers. Krijgt energie van een goed gesprek. Meestal met een (glim)lach. Sportliefhebber, boekenverslinder.

Direct contact opnemen
Wij lopen samen met je op